ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έτοιμα για υπογραφές τρία νέα συμβόλαια

Τα δεδομένα για Καρώ, δεξί φουλ μπακ και Νταουσβίλι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γιώργος Παττίχης 

Στο τέλος του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου το ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι καθημερινά σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη για όλα τα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό.

Το μεταγραφικό πλάνο εξελίσσεται όπως θέλει ο Ελλαδίτης προπονητής με την διοίκηση να ανταποκρίνεται σε ότι ζητήσει. Η νέα εβδομάδα αναμένεται πως θα φέρει αρκετές, θετικές εξελίξεις και ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών.

Ακολουθεί ο Ανδρέας Καρώ

Σε χθεσινό ρεπορτάζ μας σας αποκαλύψαμε την εξέλιξη με τον Ανδρέα Καρώ και την θετική ανταπόκριση του στην πρόταση που δέχτηκε από τους «γαλαζοκίτρινους».

Θετικές εξελίξεις για δεξί φουλ μπακ

Σε άλλη μια θετική εξέλιξη μαθαίνουμε ότι έγινε επίσης αποδεκτή πρόταση που έγινε σε παίκτη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά ενίοτε συμμετέχει και επιθετικά με ρόλο φουλ μπακ.

Νταουσβίλι: Μόνο αν μείνει ελεύθερος

Όσον αφορά την περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κινηθούν μόνο αν ο Γεωργιανός μέσος μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο «Μπούμπα» δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν ωστόσο φαίνεται πως προσπαθεί να διακόψει την συνεργασία του κοινή συναινέσει, χαρίζοντας τα δεδουλευμένα που του οφείλονται.

Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει ο Ζαχίντ

Τέλος όσον αφορά την εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια παραμονής του Γκάγιας Ζαχίντ, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τα μέσα του μήνα αυτού.

Στο Νορβηγό διεθνή μαθαίνουμε πως έγινε πρόταση κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ. Προτεραιότητα του παραμένει το εξωτερικό γι’ αυτό και ζήτησε χρόνο για να απαντήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση