ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζονται SMS για Θεοδώρου και Νταουσβίλι

«Φορτσάρει» για την απόκτηση παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας ακραίου επιθετικού και ενός ακόμα μέσου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με σταθερά και αποφασιστικά βήματα προχωρεί ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι σήμερα έγιναν τρεις προσθήκες Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Καρώ.

Μαθαίνουμε πως εντός της εβδομάδας αυτής θα ανακοινωθούν, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Θεοδώρου που ήταν πέρσι στην ΕΝΠ και ο Μουρτάζ Νταουσβίλι ο οποίος συνεχίζει τις προσπάθειες του για να αποδεσμευτεί από την Ανόρθωση.

Με τον Κύπριο επιθετικό Δημήτρη Θεοδώρου έχει επέλθει εδώ και καιρό συμφωνία. Όλο και πλησιάζει στον «Αρχάγγελο» και ο Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Τα δεδομένα για τις δύο αυτές περιπτώσεις έχουν ως εξής: Με τον Κύπριο επιθετικό Δημήτρη Θεοδώρου έχει επέλθει εδώ και καιρό συμφωνία. Έχουν πλέον ξεκαθαρίσει και κάποια, καθαρά διαδικαστικά ζητήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την ανακοίνωση ένταξης του στους «γαλαζοκίτρινους».

Όλο και πλησιάζει στον «Αρχάγγελο» και ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος έχει κάνει ξεκάθαρο στον σύλλογο της Αμμοχώστου ότι θέλει να αποχωρήσει και προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, δήλωσε έτοιμος να χαρίσει τα δεδουλευμένα του που του οφείλονται (μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ). Την απόφαση του να μετακομίσει στον «Αρχάγγελο» την ανακοίνωσε και στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Νταουσβίλι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους» με συνολικές απολαβές λίγο παραπάνω από τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Οι επόμενες κινήσεις, πέραν των Θεοδώρου και Νταουσβίλι θα αφορούν, σε παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας που να παίζει και ως φουλ μπακ, ακραίο επιθετικό και ενός ακόμα μέσου (οκταροδεκάρι).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ