ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έτσι αποκτάς ισχύ

Η επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Νικόλα Ιωάννου δίνει στους «Γαλαζοκίτρινους» ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί

Newsroom 24sports

Με ψηλά γράμματα πέρασε η είδηση πως το ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σε όλα με τον Νικόλα Ιωάννου και οι δυο πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία μέχρι και το 2023. Μια εξέλιξη που ουσιαστικά ενδυναμώνει το ΑΠΟΕΛ σε πολλούς τομείς.

Με την ανανέωση του συμβολαίου δένεις ένα πολύ καλό Κύπριο ποδοσφαιριστή μέχρι το 2023. Και μπορεί ο Νικόλας στα τελευταία δυο παιχνίδια να μην παρουσίασε τον καλό του εαυτό και να έκανε λάθη, όμως δεν θα κρίνεις τις δυνατότητες από αυτά. Αντίθετα μέσα στην πάροδο του χρόνου βλέπουμε ένα ποδοσφαιριστή που εξελίσσεται συνεχώς και έχει ανοδική πορεία.

Απ’ τη στιγμή που καθιερώθηκε στην ομάδα ως κεντρικός αμυντικός μέχρι και σήμερα η εξέλιξη του είναι αξιοσημείωτη. Το πάθος και η δίψα ποτέ δεν απουσίαζαν απ’ τον Νικόλα και δεν θα χαθούν ποτέ, πάντα θα παλεύει με τον ίδιο ζήλο σε όλα τα παιχνίδια. Βελτιώθηκε όμως πολύ σε άλλους τομείς.

Είναι άλλο να σου ζητούν ποδοσφαιριστή που θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και άλλο έναν που έχει ακόμη τέσσερα χρόνια

Αρχικά υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αμύνεται και μαρκάρει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ενώ πλέον έχει πολύ καλύτερη αντίληψη του χώρου σε σχέση πάντα με την μπάλα και τους παίκτες της άλλης ομάδας. Ακόμη και στο επιθετικό κομμάτι βλέπουμε τον Νικόλα να βρίσκει την σωστή πάσα ώστε η ομάδα να βγει μπροστά (με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία σε σχέση με τα πρώτα του χρόνια στο ΑΠΟΕΛ).

Δεν λέμε έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως η πρόοδος είναι εκεί και οφείλουμε να το σημειώσουμε. Στα θετικά του Κύπριου αμυντικού είναι και το γεγονός πως το καλό του πόδι του είναι το αριστερό, κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε κεντρικούς αμυντικούς και που «λύνει» τα χέρια των προπονητών.

Από εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ αποκτά μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ. Και αυτό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νικόλα Ιωάννου από ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα μια πρόταση. Έτσι με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2023 είναι ξεκάθαρο πως το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Είναι άλλο να σου ζητούν ποδοσφαιριστή που θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και άλλο έναν που έχει ακόμη τέσσερα χρόνια.

Έτσι με σωστούς χειρισμούς η ομάδα βγαίνει κερδισμένη. Κλειδώνει ένα πολύτιμο Κύπριο (έχει και αυτό τη σημασία του) ποδοσφαιριστή για αρκετά ακόμη χρόνια, ενώ αν ζητήσει κάποια ομάδα τον Νικόλα, τότε οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X