ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έτσι θέλουν το νέο προπονητή

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σκιαγράφησε το προφίλ του νέου προπονητή ο οποίος πρέπει να είναι φιλόδοξος και έμπειρος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο», Πρόδρομος Πετρίδης, επικοινώνησε με τον «γαλαζοκίτρινο» κόσμο, με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη.

Από τα όσα είπε ο κ. Πετρίδης, είναι ξεκάθαρο για εμάς, ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ηγεσία της Εταιρείας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που ξεκίνησε και ιδιαίτερα στην ανάγκη εξεύρεσης νέου προπονητή κάτι που αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης του.

Παραδέχτηκε ότι δημιουργήθηκε short list με τα ονόματα των υποψηφίων τεχνικών. Κρατάμε την διευκρίνιση του ότι τα ονόματα που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης σκιαγράφησε το προφίλ του νέου προπονητή ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να έχει «πρωταγωνιστικές βλέψεις και γνώσεις μοντέρνου ποδοσφαίρου» αλλά και «εμπειρία πρωταθλητισμού και συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Πρόσθεσε ότι αξιολογούνται οι υποψήφιοι σε σχέση με τις απαιτήσεις τους (μισθός) αλλά και την μέχρι τώρα πορεία τους – τα αποτελέσματα τους - τις φιλοδοξίες και τον χαρακτήρα τους.

Αν ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, γνωρίζει πολύ καλά τον Θρύλο και το κυπριακό ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερα και για τις δύο πλευρές.

Όσον αφορά την πρόσφατη εξέλιξη με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε ξεκάθαρα πως είναι απόφαση του Σέρβου προπονητή ο οποίος θέλει – προτιμά, να πάει κάπου αλλού και η απόφαση του αυτή είναι σεβαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση