ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Για τα στόπερ και Σαμπίνια

Η ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό αποτελεί βασική προτεραιότητα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ΑΠΟΕΛ, όμως την ίδια ώρα η ομάδα κοιτάζει προς… Γενάρη και φυσικά την μεταγραφική ενίσχυση. Οι πρώτες σκέψεις για ενίσχυση αφορούν ασφαλώς την άμυνα τόσο με στόπερ όσο και με δεξί μπακ. Κύρια όμως προτεραιότητα είναι ασφαλώς ο κεντρικός αμυντικός, και επί τούτου το όνομα του Σαμπίνια φαίνεται πως υπάρχει στο «τραπέζι».

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απασχόλησε ξανά το «Γαλαζοκίτρινο» ρεπορτάζ στις αρχές του πρωταθλήματος, όταν το ΑΠΟΕΛ έκανε μια τελευταία προσπάθεια για ενίσχυση με δανεικό ποδοσφαιριστή τότε, χωρίς όμως να καρποφορήσει.

Βέβαια τα δεδομένα πλέον είναι λίγο διαφορετικά μιας και όταν έγινε η προσπάθεια οι επιλογές για ενίσχυση ήταν περιορισμένες, κάτι το οποίο ασφαλώς επηρέαζε την τιμή. Επί της ουσίας με ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο αλλά και με τον ποδοσφαιριστή να βαδίζει προς το τέλος του συμβολαίου του, οι διαπραγματεύσεις μπορούν να γίνουν σε διαφορετική βάση σε σχέση με τον Σεπτέμβρη.

Στον «Αρχάγγελο» πάντως έχουν σηκώσει τα μανίκια ενόψει Ιανουαρίου. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και κοιτάζει προς πολλές κατευθύνσεις, με στόχο ασφαλώς να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν άμεσα στην ομάδα και θα δώσουν ουσιαστικές βοήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ