ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Η ανάγκη για Κυπριακό στοιχείο…

Το καλοκαίρι θα πρέπει να δουν και αυτόν τον τομέα οι «Γαλαζοκίτρινοι»

Newsroom 24sports

Στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Σλοβακία, είδαμε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια να μην αγωνίζεται ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ούτε καν ερχόμενος από τον πάγκο. Ένα στοιχείο που οφείλει να προβληματίσει όλους στον «Αρχάγγελο» μιας και μπορεί οι ξένοι να κάνουν τη διαφορά, όμως χωρίς τους Κύπριους δύσκολα φθάνει στην υλοποίηση των στόχων της μια ομάδα.

Και η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν το ΑΠΟΕΛ είχε Κύπριους που έδιναν πολλά πράγματα στην ομάδα. Από που να ξεκινήσεις την αναφορά. Τον Χρύση, τον Σατσιά και τους άλλους εκείνης της εποχής; Τον Πιέρο, τον Νικόλα Ιωάννου που στο τέλος έφυγαν για εξωτερικό; Τον Αλωνεύτη, τον Μερκή (που είναι μεν στην ομάδα, με διαφορετικό ρόλο πλέον ένεκα και ηλικίας). Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Κύπριων που βοήθησαν τους «Γαλαζοκίτρινους».

Ασφαλώς θα αντιπαραθέσει κάποιος πως στην ομάδα υπάρχουν 3-4 Κύπριοι που δίνουν βοήθειες, όμως η πραγματικότητα λέει πως το ΑΠΟΕΛ είναι πίσω σε αυτόν τον τομέα. Είναι ο Μερκής που όπως είπαμε και πριν έχει μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν θα είναι και του χρόνου στην ομάδα, είναι ο Εφραίμ που επίσης μεγαλώνει και υπάρχει πάντα το ερωτηματικό των τραυματισμών, και έρχονται από πίσω Σιέλης, Σατσιάς, Κατσαντώνης και Γαβριήλ. Μπορεί στα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί ο Σατσιάς jr ή και ο Κατσαντώνης, όμως εκ των πραγμάτων χρειάζεται ενίσχυση το Κυπριακό στοιχείο.

Και στην αγορά τώρα υπάρχουν πολλοί Κύπριοι που μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Ανδρέου, Σωτηρίου, Ζαχαρίου, Ψάλτης, Περατικός, Θεοδώρου, Ηλία, Νικολάου και αρκετοί ακόμη. Δεν λέμε πως είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, λέμε πως είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις και εκ των πραγμάτων το ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να ρίξει ματιές στο Κυπριακό στοιχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση