ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:59
 

ΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή του... «Ντέβι»

ΑΠΟΕΛ

Newsroom 24sports

Ο Ντέβι ήταν είναι και θα είναι η μεγάλη «καψούρα» των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για την ομάδα τους. Θέλουν να δουν τον Αργεντινό και πάλι να φορά τη φανέλα του Θρύλου. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα από το blog emetoi.net (που πολλές φορές στο παρελθόν είχαν έγκυρες πηγές), ο Ντέβι είναι και πάλι σε φλέρτ με τον ΑΠΟΕΛ (δεν λένε το όνομα καθαρά, όμως αυτόν εννοούν και φωτογραφίζουν). Με αφορμή αυτή τους την ανάρτηση η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα με τον Ντέβι.

Ο Ντέβι ήταν είναι και θα είναι η μεγάλη «καψούρα» των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για την ομάδα τους.

Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα πράγματα. Από τότε που έφυγε ο Ντέβι και μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος να αναπληρώσει το κενό του. Είτε αυτός ονομάζεται Μπρεσάν, είτε Μπερτόλιο είτε Εμπεσίλιο το κενό υπάρχει. Παράλληλα ο Αργεντινός ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας ενώ το γεγονός πως όλα τα φώτα ήταν στραμένα σε αυτόν μόνο αδιάφορο δεν τον άφηνε. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση και ο Ντέβι φαντάζει ιδανικός (ούτε λόγος να μην ήταν ιδανικός). Επιπλέον η ομάδα του η Αλ Σαμπάμπ είναι διαλυμένη οικονομικά και η συγχώνευση της με άλλη ομάδα φέρνει στην πόρτα εξόδου τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστής. Μάλιστα δεν θέλουν και δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν το συμβόλαιο του. Τέλος είναι δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για το συμβόλαιο του Αργεντινού.

Από την άλλη υπάρχουν και δυο σοβαροί αστερίσκοι στην περίπτωση Ντέβι. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει τη δυνατότητα να δώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τον Αργεντινό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως φτάνει το συμβόλαιο που απολάμβανε τον τελευταίο χρόνο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράλληλα όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή που πολλές φορές έφερε μπελάδες στον ΑΠΟΕΛ.

Όμως ο Ντέβι είναι «καψούρα» για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν και πάλι η ομάδα να χορεύει τανγκό. Φυσικά υπάρχει ακόμη δρόμος και τίποτα δεν είναι βέβαιο, όμως τα δεδομένα είναι τα πιο πάνω. Για την κατάληξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΑΠΟΕΛ δεν λένε όχι σε μια νέα παρτίδα τανγκό!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Η παπαγαλία του ΑΚΑ που άλλο που να κατηγορεί τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ και ποτέ του να μην εκφέρει άποψη ...»
Giannos  |  15:17

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

Οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι πρέπει να δώσουν το 100% τους για να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Πάνοπλο για το +7

ΑΠΟΕΛ: Πάνοπλο για το +7

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Πάολο Τραμετσάνι θέλουν να κάνουν άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
X