ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η προεκλογική σκακιέρα... εν καιρώ κρίσης

Το σκηνικό όπως διαμορφώνεται πριν τις εκλογές... στην πιο αποτυχημένη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο κυρίαρχος της περασμένης δεκαετίας στο ποδόσφαιρο μας ΑΠΟΕΛ, έχει από πέρσι, πιάσει πάτο αγωνιστικά. Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι κυριολεκτικά τραγική με τα νούμερα που έχουν ενώπιων τους οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να… τρομάζουν.

Στην πολύ άσχημη κατάσταση που βρίσκονται σε όλα τα επίπεδα οι πάλαι ποτέ πανίσχυροι «γαλαζοκίτρινοι», αυτό που προέχει είναι να μπορέσουν να βάλουν τέλος στην κακοδιαχείριση και να κάνουν το συντομότερο δυνατό επανεκκίνηση σε υγιείς, στέρεες βάσεις.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» επιθυμούν όπως η (εκλογική) Συνέλευση πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Στο τέλος Μαΐου η Συνέλευση;

Η διοίκηση της Εταιρείας προσπάθησε να εξασφαλίσει ειδική άδεια από το υπουργείο Υγείας για να πραγματοποιήσει την Γ. Σ. στα μέσα Μαΐου αλλά με τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Στην καλύτερη περίπτωση η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαΐου.

Τα (οικονομικά) αποτελέσματα στους μετόχους

Όσον αφορά στα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο, τα οποία έχουν δοθεί στις διοικήσεις Εταιρείας και Σωματείου, ο «εντολοδόχος» Γιάννης Δημητρίου είχε δεσμευτεί πως θα δοθούν και σε όλους τους μετόχους ενόψει της Συνέλευσης, κάτι που αναμένεται να κάνει εντός των ημερών.

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης

Όσον αφορά στο προεκλογικό σκηνικό, πληροφορούμαστε ότι ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει ετοιμάσει τον συνδυασμό του, ο οποίος αποτελείται κυρίως από τεχνοκράτες και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση του κόσμου για τις ενέργειες και το πλάνο του.

Δεν παραιτείται ο Πετρίδης

Δεδομένη θεωρείται και η διεκδίκηση μιας νέας θητείας από τον πρόεδρο (ανάλαβε τον Δεκέμβριο του 2013), Πρόδρομο Πετρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση