ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η προετοιμασία, το μεταγραφικό πλάνο και ο νέος γυμναστής

Ο Γκαγιέγο δουλεύει εντατικά από την πατρίδα του για θέματα προγραμματισμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο 52χρονος Ισπανός Νταβίντ Γκαγιέγο, βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στην πατρίδα του, αλλά επικοινωνεί καθημερινά με τους διοικούντες του πρωταθλητή προκειμένου να βρουν τις καλύτερες λύσεις στις εκκρεμότητες.

Γυμναστής και Μοράις

Όσον αφορά την ανάγκη εξεύρεσης νέου προπονητή φυσικής κατάστασης, ο κ. Γκαγιέγο θα δώσει την λύση πιθανότατα με κάποιον συμπατριώτη του τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως διευκρινίστηκε και από τον αντιπρόεδρο Νίκο Κουγιάλη, ο Νούνο Μοράις δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει με τον ρόλο που είχε και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Αρχίζει προετοιμασία μέσα Ιουνίου

Η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 θα ξεκινήσει μετά το τέλος της δεύτερης εβδομάδας Ιουνίου. Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί αθλητικό κέντρο στην Σερβία αντί του αθλητικού κέντρου στην Βουλγαρία κοντά στην Σόφια που ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάστηκε τα τελευταία χρόνια.

6 με 7 προσθήκες

Με βάση τα σημερινά δεδομένα εκτιμούμε ότι θα γίνουν 6 – 7 νέες προσθήκες, οι 5 από τις οποίες θα αφορούν ξένους – κοινοτικούς. Θα αποκτηθεί σίγουρα κεντρικός αμυντικός (στην θέση του Κρέσπο), δύο επιθετικοί (για τις θέσεις των Τομανέ, Γουίλσον), αριστερό μπακ (αν όπως όλα δείχνουν δεν ανανεώσει ο Ζέφτε Βιτάλ) και δύο ακόμα ακραίοι επιθετικοί.

Αν ο Βιγιαφάνες δεν αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε, με αισθητή μείωση της αμοιβής του, θα αποκτηθεί και ένας επιθετικός χαφ.

Κβιλιτάια και Ντάλσιο

Το θέμα της παραμονής του Γκεόργκι Κβιλιτάια αναμένεται να ξεκαθαρίσει, θετικά για τον Θρύλο σήμερα, ενώ και του Ντάλσιο θα τελειώσει σίγουρα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Τις δύο πλευρές χωρίζει ακόμα σημαντική οικονομική διαφορά. Ο πατέρας – εκπρόσωπος του διεθνή από την Γουϊνέα Μπισάο, εξακολουθεί να αξιώνει ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις 300 χιλιάδες που ο ΑΠΟΕΛ, προσφέρει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση