ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η πρόθεση Πετρίδη και η εκτίμηση για τη ΓΣ

Ο ισχυρός άντρας των «γαλαζοκιτρίνων» έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βγήκε μπροστά μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο ισχυρός άντρας των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε στη Cablenet μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Άρη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα όσο αφορά την επόμενη μέρα.

Ο κ. Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι η πρόθεση του είναι να παραμένει στον προεδρικό θώκο, ενόψει και τις επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου. Όπως σημείωσε μάλιστα, έχει ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον οικονομικό και αγωνιστικό σχεδιασμένο ενόψει της νέας περιόδου, ενώ για το θέμα του προπονητή ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί μια short-list με υποψηφίους.

Επιπρόσθετα, ο κ. Πετρίδης ρωτήθηκε και για το χρέος της εταιρείας, σημειώνοντας ότι η διοίκησή του έχει το πλάνο για να το διαχειριστεί έτσι ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά η εταιρεία.

Όσο αφορά την επερχόμενη Γενική Συνέλευση, τα υφιστάμενα δεδομένα έχουν ως εξής: Από την στιγμή που δεν έχει βγει μπροστά μέχρι στιγμής κάποιο άτομο ή κάποια ομάδα ατόμων για να εκφράσει την πρόθεση της να αναλάβει την εταιρεία, το πιθανότερο σενάριο είναι να λάβει για άλλη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνη από τους μετόχους η διοίκηση Πετρίδη.

Για να προκύψει ανατροπή των δεδομένων θα πρέπει να υπάρξει εναλλακτική πρόταση για τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία θα κάνει τον Πρόδρομο Πετρίδη ή τους μετόχους που τον στηρίζουν να διαφοροποιήσουν τη στάση τους, κάτι το οποίο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Συν τοις άλλοις, πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση Πετρίδη στηρίζεται εδώ και χρόνια από μέτοχους, των οποίων οι μετοχές αθροιστικά αποτελούν την πλειοψηφία στην εταιρεία του ΑΠΟΕΛ.

Οπότε, η εκτίμηση μας είναι ότι θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο ο κ. Πετρίδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οποιαδήποτε άλλη διαφορετική εξέλιξη προκύψει στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση