ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η «ταρίφα» φέρνει έφεση

Ο φάκελος της έφεσης βρίσκεται σε συρτάρι στον Αρχάγγελο και αναμένεται σύντομα να βγει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση Σόουζα απ’ τον Αθλητικό Δικαστή και αργότερα θα ανακοινωθεί η ποινή. Εν αναμονή της απόφασης στο ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη ετοιμάσει το φάκελο με την έφεση και σε περίπτωση που η ποινή είναι εφέσιμη τότε θα την καταθέσουν επίσημα.

Το σενάριο πάντως που θέλει τους «Γαλαζοκίτρινους» να ασκούν έφεση (με αποτέλεσμα ο Σόουζα να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ) μοιάζει κάτι περισσότερο από πιθανό και αυτό προκύπτει μέσα απ’ τους πειθαρχικούς κανονισμούς που διέπουν το φετινό πρωτάθλημα μας.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς η ποινή με την οποία κινδυνεύει ο Λούκας Σόουζα αφορά:

«Αποβολή από τουλάχιστον δύο αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 5,600 ευρώ σε οποιοδήποτε προβαίνει σε προκλήσεις προς τους θεατές κατά την διάρκεια αγώνα».

Παράλληλα μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε έφεση μόνο αν η ποινή που δεχθεί ο ποδοσφαιριστής είναι:

«(α) Αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλεται προειδοποίηση

(β) Αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλεται παρατήρηση

(γ) Αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλεται ποινή προστίμου μέχρι 5,000 ευρώ

(δ) Αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μέχρι τρεις αγώνες συμπεριλαμβανομένης τυχόν ποινής αυτόματου αποκλεισμού

(ε) Αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλεται ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά δυνάμει των διατάξεων του Άρθρου 34 των παρόντων κανονισμών»

Ως εκ τούτου με τα πιο πάνω δεδομένα, η ποινή του Λούκας Σόουζα αναμένεται να είναι εφέσιμη, μιας και η «ταρίφα» για το χρηματικό πρόστιμο θα υπερβαίνει τις 5000 (τουλάχιστον 5600). Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Σόουζα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ