ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Η ταχύτητα που έψαχνε

Ο Μαρκίνιος δίνει στους «γαλαζοκίτρινους» αυτά που δεν είχαν πέρσι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το ζητούμενο κόντρα στη Κιζιλζάρ που δεν ήταν άλλο από τη νίκη με μηδέν παθητικό. Το 1-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που είχε η ομάδα καθώς θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Παρ’ όλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ποιότητα να κερδίσουν τους Καζάκους και στην «Αστάνα Αρένα».

Πέραν από τη νίκη και τη συνολική εμφάνιση, κάποιοι ποδοσφαιριστές διακρίθηκαν και ατομικά. Ένας εξ’ αυτών και ο Μαρκίνιος ο οποίος αντικατέστησε τον Νταουσβίλι στο 74’ και αγωνίστηκε περίπου για ένα εικοσάλεπτο.

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση με τα «γαλαζοκίτρινα» και από την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πρόσθεσε ταχύτητα και εκρηκτικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτά ήταν και τα δύο στοιχεία που έλειπαν από τον περσινό ΑΠΟΕΛ. Οι Οκριασβίλι και Νατέλ που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με το σκεπτικό ότι είχαν αυτές τις αρετές, απέτυχαν να τις ξεδιπλώσουν στο γήπεδο.

Στο πρόσωπο του Μαρκίνιος ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει τον ποδοσφαιριστή που με τη διεισδυτικότητα και την άριστη τεχνική του κατάρτιση θα μπορεί να δώσει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο 25χρονος έχει την ποιότητα με μια προσποίηση, ένα σπριντ και μια ντρίπλα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Όσο περνά ο καιρός και ο Βραζιλιάνος προσθέτει περισσότερες προπονήσεις και λεπτά συμμετοχής στα πόδια του θα παρουσιάζεται ακόμη καλύτερος. Στοίχημα για τον ίδιο είναι σε κάθε ευκαιρία που παίρνει από τον προπονητή του να τον βγάζει ασπροπρόσωπο ούτως ώστε να καταφέρει να κερδίσει τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση