ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του βάθους

Το να μπουν στην εξίσωση και οι υπόλοιποι φαντάζει πιο σημαντικό όσο ποτέ ξανά φέτος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα κομβικό σημείο για την τελική έκβαση της σεζόν βρισκόμαστε πλέον και η κάθε ομάδα ξεχωριστά καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί βεβαίως ο ΑΠΟΕΛ, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να γνωρίζει πολύ καλά πως το να ενεργοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά έως τώρα… είναι πιο σημαντικό όσο ποτέ ξανά τη φετινή χρονιά.

Πέραν από τους τραυματισμούς, οι οποίοι δεν λένε να φύγουν από τον προσκήνιο, στην εξίσωση μπήκε ήδη και η κούραση. Αρκετά άλλωσε είναι τα παραδείγματα βασικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχουν φρεσκάδα των προηγούμενων μηνών, λόγω και των συνεχόμενων αγώνων...

Συνεπώς, φαντάζει απαραίτητο να μπουν στην εξίσωση και παίκτες οι οποίοι αν μη τι άλλο μέχρι στιγμής δεν θεωρούνταν ως τα πρώτα βιολιά στη θέση τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν μεταξύ άλλων οι Τάσος Δώνης, Κίγκσλει Σαρφό, Γιώργος Εφράιμ, αλλά και Σαίντ Μεχρί, ο οποίος αποκτήθηκε εξάλλου για να δώσει βοήθειες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πέραν απ’ τον Ιρανό, που βρίσκεται στο νησί μας μόλις μερικούς μήνες, τουλάχιστον οι άλλοι τρεις είναι εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες προς το πρόσωπο τους. Ωστόσο, κατά πόσο μπορέσουν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στις επόμενες εννέα αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσει προφανώς τις επόμενες βδομάδες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση