ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Και εκλογές… και προγραμματισμός

Ακόμη δεν εξήγγειλε υποψηφιότητα, η καθημερινή όμως επαφή με τον Πουρσαϊτίδη δείχνει τις προθέσεις

Newsroom 24sports

Το ενδιαφέρον των φίλων και οπαδών του ΑΠΟΕΛ είναι επικεντρωμένο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κατακτήσει το Κύπελλο και να εξασφαλίσει εισιτήριο για τη νέα Ευρωπαϊκή διοργάνωση UEFA Europa Conference League αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις συνεχίζονται διακριτικά οι διεργασίες από δύο πλευρές για την δημιουργία ισχυρού συνδυασμού που θα διεκδικήσει την ανάληψη της ηγεσίας της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» στην Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Καθημερινές συναντήσεις από Θεόδωρο Κυριακίδη

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης από την ημέρα εξαγγελίας της πρόθεσης του να δημιουργήσει συνδυασμό, συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με στόχο να εξασφαλίσει την υποστήριξη του μεγαλύτερου ποσοστού των μετόχων.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης το… δείχνει

Από την άλλη ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης εξακολουθεί να μην τοποθετείται δημόσια αναφορικά με τις προθέσεις του ωστόσο αρκετές ενέργειες του φανερώνουν την ισχυρή θέληση του να διατηρήσει την ηγεσία της Εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αποφασισμένος να παραμείνει

Μάλιστα, εξ όσων γνωρίζουμε ο κ. Πετρίδης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη για θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό της νέας σεζόν, κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα και την αποφασιστικότητα του να παραμείνει στην προεδρία.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια για τις προθέσεις και τις ενέργειες του, λίγες μόνο μέρες πριν την Συνέλευση όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

Αναπόφευκτη η εκλογική αντιπαράθεση

Με τα σημερινά δεδομένα εκτιμούμε ότι η εκλογική αντιπαράθεση, για πρώτη φορά από την ίδρυση της Εταιρείας το 1996, είναι αναπόφευκτη.

Συνέλευση: Τον Μάιο το πιθανότερο

Τέλος, όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί η Συνέλευση των μετόχων ΑΠΟΕΛ εκτιμούμε ότι θα διεξαχθεί μέσα στον Μάιο όταν τα επιδημιολογικά δεδομένα θα επιτρέπουν την παρουσία εκατοντάδων μετόχων σε κλειστή αίθουσα. Χωρίς υπερβολή τα πάντα είναι υπό την κρίση και τις αποφάσεις των επιδημιολόγων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση