ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Καλοβλέπει Ρομό

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολογεί την περίπτωση του Βενεζουελάνου επιθετικού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και καιρό ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πάρει τη σχετική εντολή ώστε να προχωρήσει με τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Το μπάτζετ ασφαλώς θα είναι πολύ πιο χαμηλό και είναι δεδομένο πως πάμε για διψήφιο αριθμό μεταγραφών. Η δε εγχώρια αγορά έχουμε πει πολλές φορές πως ενδιαφέρει τον Πούρσα και αξιολογεί αρκετές περιπτώσεις.

Επιθετικός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής 10 τέρματα και 6 ασίστ

Μια από αυτές τις περίπτωση του Χοσέ Ρόμο της Καρμιώτισσας. Επιθετικός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής 10 τέρματα και 6 ασίστ. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην ομάδα της Λεμεσού η οποία θα πέσει στην δεύτερη κατηγορία.

Στα 27 του χρόνια ο Ρόμο είναι και σε πολύ καλή ηλικία, κάτι που περνά στα θετικά, ενώ αν πάμε στα συμβόλαιο του, τότε όχι μόνο θα ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα αλλά θα είναι και τα πιο χαμηλά στο ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν.

Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει τελική κατάληξη στο θέμα, παρά μόνο το γεγονός πως πρόκειται για ένα από τους ποδοσφαιριστές που ρίχνει ματιές ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Αναμφίβολα όμως είναι μια από τις περιπτώσεις που μπορεί να απασχολήσει, ιδιαίτερα απ’ τη στιγμή που το ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την απόκτηση δυο επιθετικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση