ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Καμία ανησυχία για Σόουζα

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θεωρούν ότι το θέμα με τον Βραζιλιάνο θα επιλυθεί

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θέμα με τον Λούκας Σόουζα και την προσφυγή που κέρδισε η πρώην του ομάδα, μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο ζήτημα, θεωρώντας ότι αυτό θα επιλυθεί με τον άλλο ή με τον άλλο τρόπο. Ο Σόουζα θα προχωρήσει σε έφεση με στόχο να ανατρέψει την απόφαση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να καταβάλει τις 190 χιλιάδες στην κινέζικη ομάδα.

Ακόμη και στο σενάριο που δεν κερδίσει την έφεση ο Βραζιλιάνος, ο ΑΠΟΕΛ είναι κατοχυρωμένος νομικά και δεν υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθεί με το συγκεκριμένο ποσό που επιδικάστηκε για να καταβληθεί στους Κινέζους. Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» παρακολουθούν το θέμα χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Στον στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ επικεντρώνονται αποκλειστικά στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, θέλοντας να κλείσουν άμεσα τις περισσότερες από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μέγιστη προτεραιότητα αποτελεί βέβαια η απόκτηση ενδεκαδάτου αριστερού ακραίου αμυντικού, θέμα το οποίο θα προσπαθήσουν να κλείσουν μέσα στη βδομάδα οι «γαλαζοκίτρινοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ΑΠΟΕΛ λύγισε τον Ακρίτα με 2-0 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ