ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Κάθε λεπτό... πιο δύσκολo για προσθήκη

Η κλεψύδρα αδειάζει...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εφραίμ Γεωργίου 

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον πρόεδρο και από μένα» τόνισε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή σχολιάζοντας την περίπτωση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας. Μια θέση που με τους τραυματισμούς των Σάντος και Βινίσιους αποδυναμώθηκε αριθμητικά, ενώ έτσι και αλλιώς φώναζε πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται ποιοτική ενίσχυση εκεί.

Το παράθυρο για δανεισμό

Να θυμίσουμε πάντως πως με βάση την προκήρυξη παραμένει ανοικτό το παράθυρο για ενίσχυση, αφού οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου για κατάλογο Α’ και μέχρι το τέλος του μήνα για κατάλογο Β’.

Τα δυο εμπόδια

Ήδη το ΑΠΟΕΛ «χτύπησε» αρκετές πόρτες τις τελευταίες μέρες ώστε να βρει τον ποδοσφαιριστή που ψάχνει για ενίσχυση, όμως υπάρχουν δυο μεγάλες δυσκολίες. Απ’ τη μια πρέπει να βρει ομάδα που είναι διατεθειμένη να αποδυναμωθεί τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη, χάνοντας με ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή και απ’ την άλλη είναι το οικονομικό. Είναι απλό όλες οι ομάδες ξέρουν ότι το ΑΠΟΕΛ καίγεται για κεντρικό αμυντικό και αυτό ανεβάζει την τιμή για οποιοδήποτε παίκτη και αν θέλει να αποκτήσει.

«Χτύπησε» πόρτες αλλά…

Μια απ’ τις πόρτες που «χτύπησαν» οι «Γαλαζοκίτρινοι» ήταν και του Ολυμπιακού για έναν εκ των Σαμπίνα ή Μποβέντα, όμως εκ των πραγμάτων οι δυσκολίες που αναφέραμε πιο πάνω παρουσιάστηκαν. Και αν ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα στο να «χάσει» κάποιο ποδοσφαιριστή καθώς έχει πολλές ακόμη λύσεις (Νάνι, Μουκτάρης, Εντιαγκνέ), στο οικονομικό εκπτώσεις δεν… Είναι γι’ αυτό που η προσπάθεια για ενίσχυση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή. Το παλεύουν οι «Γαλαζοκίτρινοι» όμως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ