ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Καυτό» εικοσαήμερο

«Τρέχει» ο προγραμματισμός στους «γαλαζοκίτρινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του εδώ και μερικές μέρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά τον προγραμματισμό το συντομότερο δυνατό καθώς περίπου στα τέλη του μήνα η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της.

Το πρώτο κεφάλαιο αφορά τις αποχωρήσεις. Ο 50χρονος κόουτς αξιολογεί το ρόστερ μαζί με τον Νούνο Μοράις ούτως ώστε να καταλήξει στο ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του. Εφόσον λοιπόν προκύψουν οριστικές εξελίξεις και αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, τότε είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις για να αναπληρωθεί το κενό τους.

Πέραν όμως από τις πιο πάνω κινήσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ήδη στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές σε θέσεις που η ομάδα έχει άμεση ανάγκη. Μια κίνηση στην κορυφή της επίθεσης και δύο στα εξετρέμ πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Εκτός του ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έχριζαν αναβάθμισης στις εν λόγω θέσεις, οι αποχωρήσεις Μακέντα και Δώνη δημιούργησαν και αριθμητικό κενό.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς περί τα τέλη του Ιούνη η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία προκειμένου να δώσει και ορισμένα φιλικά πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου. Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας να γίνουν νωρίς κάποιες μεταγραφές, τουλάχιστον στις θέσεις που έχει άμεση ανάγκη η ομάδα. Είναι σημαντικό να μην επαναληφθεί η περσινή καθυστέρηση όπου ορισμένοι ποδοσφαιριστές σε θέσεις «κλειδιά» δεν εντάχθηκαν στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Όλα συνηγορούν ότι το επόμενο εικοσαήμερο θα είναι «καυτό» όσον αφορά τον προγραμματισμό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχαιρετήσουν ενώ άλλοι θα περάσουν το κατώφλι του «Αρχαγέλλου» για πρώτη φορά. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκονται σε εγρήγορση και εντός των επόμενων 24ωρων πιθανόν να προκύψουν ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση