ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Κλεφτές» ματιές στην κόντρα

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της διαφωνίας Ομόνοιας - ΓΣΠ θα επηρεάσει τους «Γαλαζοκίτρινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία αλλά και τον προγραμματισμό του ενόψει και της νέας σεζόν, όμως την ίδια ώρα παρακολουθεί διακριτικά και τις εξελίξεις στην κόντρα Ομόνοιας – ΓΣΠ, καθώς έστω και έμμεσα το τελικό αποτέλεσμα θα το αφορά.

Σε περίπτωση που Ομόνοια και ΓΣΠ τα βρουν σε ένα χαμηλότερο ποσό, τότε αυτόματα θα αλλάξει το ποσό που πληρώνει και το ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα συμβεί καθώς γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, και από την ημέρα ανέγερσης του γηπέδου, υπάρχει συμφωνία πως θα ισχύουν πάντοτε οι ίδιες χρεώσεις και στις δυο ομάδες της πρωτεύουσας. Ως εκ τούτου αν οι «Πράσινοι» πετύχουν ένα καλύτερο ντιλ, τότε οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα επωφεληθούν με τις ίδιες (χαμηλότερες απ’ τις υφιστάμενες) χρεώσεις.

Απ’ την άλλη σε περίπτωση που ΓΣΠ και Ομόνοια «χωρίσουν» οριστικά, τότε δεν αποκλείεται να ψάξει το ΑΠΟΕΛ ένα διαφορετικό ντιλ, πιο ψηλό μεν κατά το οποίο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το γήπεδο με πολύ καλύτερες προοπτικές δε.

Επί αυτού να θυμίσουμε μια δήλωση του Φοίβου Κωνσταντινίδη πριν από δυο χρόνια όταν οι «Γαλαζοκίτρινοι» έκαναν διαβήματα για το δικό τους γήπεδο. «Αν φύγει ο ένας, θα μείνει το στάδιο του άλλου. Για παράδειγμα, αν φτιάξει γήπεδο το ΑΠΟΕΛ, τότε η Ομόνοια θα το αξιοποιήσει. Θα κάνει μια νέα συμφωνία με το ΓΣΠ και θα πάρει ουσιαστικά το γήπεδο». Βέβαια πλέον υπάρχει και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, κάτι που ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα.

Ως εκ τούτου στο ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την κόντρα Ομόνοιας-ΓΣΠ και αναμένουν το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση