ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Κλείδωσε» τον έβδομο στόχο

Ο Πουρσαϊτίδης θέλει να έχει δεξί μπακ πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Βουλγαρία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε χθεσινό (3/7) ρεπορτάζ μας (δες εδώ) αναφερθήκαμε στη μεγάλη σημασία που δίνει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στην εξεύρεση ενός πολύ καλού και γρήγορου αμυντικού για το δεξί άκρο που θα έχει την ικανότητα και τις δυνάμεις για να βοηθά την ομάδα και όταν επιτίθεται.

Ο Ελλαδίτης προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» θέλει να έχει στην διάθεση του τον εκλεκτό του για την θέση του δεξιού μπακ μέχρι τα μέσα Ιουλίου πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ για το Πράβετς της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιηθεί (μέχρι τις 29 Ιουλίου), το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί οι «γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια και ο Πουρσαϊτίδης θέλει οπωσδήποτε μαζί του όλους τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της νέας ομάδας που χτίζει από την περασμένη Δευτέρα, προκειμένου να «δέσει» τη νέα ομάδα.

Περιμένουν απάντηση

Ο βασικός στόχος για το δεξί άκρο της άμυνας έχει εξευρεθεί από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, ανέλαβε δράση. Έγινε πρόταση σε ποδοσφαιριστή που πληροί όλες τις προδιαγραφές που τέθηκαν από την τεχνική ηγεσία και έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις.

Φαίνεται πάντως πως υπάρχει η αποφασιστικότητα από τους υπεύθυνους του προγραμματισμού, για ολοκλήρωση της 7ης φετινής μεταγραφής πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αποχώρηση – έκπληξη

Μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμένεται να προκύψει ξεκαθάρισμα στο δυναμικό της ομάδας με την τεχνική ηγεσία να αποφασίζει ποιοι από τους παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ακούγεται όλο και εντονότερα ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μια περίπτωση αποχώρησης που θα χαρακτηριστεί έκπληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση