ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Κοιτάζοντας τον… Γενάρη

Το παράθυρο πλησιάζει και οι ομάδες άρχισαν να μελετούν την προοπτική ενίσχυσης

Newsroom 24sports

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και αρκετές ομάδες άρχισαν να μελετούν κάποιες κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, γιατί πολύ απλά έχουν κάποια κενά.

Το ίδιο θα συμβεί και στο ΑΠΟΕΛ, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» φαίνεται ότι έχουν αρκετές ελλείψεις, κάτι που θα προσπαθήσουν να καλύψουν στην μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται, παρόλο που τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη τους φάση. 

Βέβαια, επειδή υπάρχει νέος προπονητής, θα πρέπει να περιμένουμε και την αξιολόγηση του Μικ Μακάρθι, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Γουίλερ.

Μια θέση στην οποία ίσως ενισχυθούν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στα στόπερ. Πέραν του τίμιου (ποδοσφαιρικά) Αρτούρ Ζόρζε και του γερόλυκου Μερκή δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης στον οποίο μπορεί να στηριχτεί ο ΑΠΟΕΛ. Όσες φορές αγωνίστηκε ο Σάντος έδειξε να «πνίγεται» μέσα στο άγχος και στην πίεση ενώ ο Σιέλης, μπορεί να κάνει φιλότιμες προσπάθειες, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να έχει ρόλο βασικού στόπερ του ΑΠΟΕΛ.

Αν ο Μακάρθι ζητήσει ενίσχυση στην οπισθοφυλακή τότε είναι πολύ πιθανό, λόγω και της οικονομικής κατάστασης της ομάδας, να πέσουν στο τραπέζι τα ονόματα των Σάβιτς και Λαφράνς, που διατηρούν συμβόλαια με την ομάδα. Βέβαια, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η μεγαλύτερη ενίσχυση φαντάζομαι θα γίνει στην επίθεση, διότι είναι ευδιάκριτο το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης. Οι δυο κινήσεις είναι σίγουρες, εκτός κι αν δεν έρθει αμυντικός και γίνουν τρεις μεταγραφές για την επίθεση.

Ο ένας θα είναι σίγουρα φορ περιοχής και ο άλλος θα κινείται στα άκρα της επίθεσης, γιατί εκεί εστιάζεται το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, επειδή υπάρχει νέος προπονητής, τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν και ανάλογα με την παρουσία που θα έχει η ομάδα, αλλά και συγκεκριμένα κάποιοι παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

ΥΠΟΙΚ: Ορατός ο κίνδυνος στάσης πληρωμών αν απορριφθεί ο προϋπολογισμός

«Tο ΑΚΕΛ ως βλαπτικό κόμμα για την Κύπρο επιθυμεί την διαβάθμιση της οικονομικής κατάστασης της Κύπρου, ...»
ΑΚΑ  |  22:09

Μας πήρε ο δαίμονας

«Dio erotimata gia skepsi kai isos na xrizoun kapion perisoteron dieukriniseon apo tous emplekomenous: ...»
G.  |  16:02

Νέος ρεαλισμός

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:19

Έκλεισε το θέμα, έμειναν οι πληγές

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:16

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση