ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Κύκλοι κατά των εκλογών… δύσκολα όμως

Εν αναμονή της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Πρόδρομου Πετρίδη

Newsroom 24sports

Γιώργος Παττίχης 

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει ενώ συνεχίζονται και οι διεργασίες που αφορούν στα διοικητικά.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τον Θεόδωρο Κυριακίδη για δημιουργία συνδυασμού, νεότερα αναμένεται να προκύψουν από εβδομάδας.

Συνεχίζει τις επαφές

Επικοινωνήσαμε σήμερα (30/3) το μεσημέρι μαζί του και μας είπε λακωνικά ότι συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του αναμένοντας τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και τις εισηγήσεις του ελεγκτικού οίκου.

Ακόμα ο κ. Πετρίδης

Ο νύν πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ωστόσο είναι πολλές και σημαντικές οι ενδείξεις που τον φέρνουν να διεκδικεί την επανεκλογή του.

Επιθυμούν να αποφευχθούν οι εκλογές

Μια μερίδα παλιών, παραδοσιακών στελεχών του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι είναι και μέτοχοι της Εταιρείας, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση με την συνεργασία όλων όσων ενδιαφέρονται για την διοίκηση της Εταιρείας.

Δύσκολο να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως εκτιμούμε ότι είναι ανέφικτη μια τέτοια περίπτωση αφού, με βάση τα όσα έχουν λεχθεί, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην φιλοσοφία που διέπει τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, από τους ενδιαφερόμενους να ηγηθούν της Εταιρείας από τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση