ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Λήγουν τα συμβόλαια σχεδόν όλων των ενδεκαδάτων

Ξεκινησαν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το θέμα με τον Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ, ημέρα κατά την οποία κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στη Ρωσία.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του 27χρονου άσου στην ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα από τους πιο πολύτιμους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον χάσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος όπου θα κριθούν τα πάντα.  Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ντάλσιο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, όπως και πολλά άλλα συμβόλαια ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών.

Θα έχει αρκετή δουλειά το επόμενο διάστημα η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ, η οποία θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές στο ροστέρ προτείνοντας νέα συμβόλαια εντός των οικονομικών πλαισίων που υπάρχουν.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες, των οποίων επίσης τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Μπέλετς για την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το 2025.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Ρικάρντο Σα Πίντο. Οι δυο πλευρές θα κληθούν να αποφασίσουν σύντομα εάν θα επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Αναλυτικά τα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν:

Σούσιτς
Τσεμπάκ
Κονσταντίνοφ
Ντάλσιο
Κβιλιτάια
Εντονγκαλά
Κρέσπο
Βιγιαφάνιες
Δώνης
Γουίλσον
Τομανέ
Πολυκάρπου
Εφραίμ
Χριστοδούλου
Γουίλερ
Πέτροβιτς (Πάει για αυτόματη ανανέωση λόγω συμμετοχών)
Σιπριάνο (Δανεικός με δικαίωμα αγοράς)
Βιτάλ (Δανεικός με δικαίωμα αγοράς)
Καραμανώλης (Δανεικός με δικαίωμα αγοράς)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση