ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Με τις ευλογίες του Γιώργου Δώνη

Ο 52χρονος προπονητής θεωρεί πολύ καλή την προοπτική της μετακόμισης του γιου του στους «γαλαζοκίτρινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Τάσος Δώνης θα αποτελέσει την 16η φετινή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, προσθήκη η οποία γεμίζει ακόμη περισσότερο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της Λευκωσίας.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τη Ρέιμς όσο και με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποκτηθεί από την ομάδα της Λευκωσίας με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Κύπρο για τα τυπικά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακόμιση του στους «γαλαζοκίτρινους».

Στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Τάσου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο πατέρας του Γιώργος Δώνης, ο οποίος είχε δυο θητείες στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων». Ο 52χρονος προπονητής θεωρεί πολύ καλή την προοπτική της μετακόμισης του γιου του στον ΑΠΟΕΛ, με τον 26χρονο να έρχεται στον Αρχάγγελο με τις ευλογίες του πατέρα του.

Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει ακράδαντα ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βοηθήσει τον γιο του για να κάνει ένα restart στην καριέρα του, έτσι ώστε να μπορέσει ξανά να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση