ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Μειώνει το ρίσκο

Γνώριμες λύσεις για έναν πετυχημένο προγραμματισμό

Newsroom 24sports

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και πλέον το ΑΠΟΕΛ έχει στα χέρια του δεδομένα και όχι εικασίες. Η οριστική διακοπή φέρνει εξελίξεις στον τομέα του προγραμματισμού μιας και πλέον η διοίκηση γνωρίζει το μέγεθος της ζημιάς και δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Είναι δεδομένο πως απ’ τη νέα χρονιά το μπάτζετ θα ψαλιδιστεί αρκετά ακόμη και 30% πιο κάτω.

Από εκεί και πέρα πλέον στόχος είναι με τα νέα δεδομένα οι «Γαλαζοκίτρινοι» να κτίσουν μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών όλων και ο προγραμματισμός να είναι πετυχημένος. Ακόμη και με τη μείωση που θα υπάρξει το ΑΠΟΕΛ θα έχει το πιο ψηλό μπάτζετ και ασφαλώς αυτό θέλουν να αποτυπωθεί στο γήπεδο.

Είναι πέρα για πέρα σημαντικό ο φετινός προγραμματισμός να είναι πετυχημένος. Γι’ αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κινηθεί αρκετά στα νερά όπου γνωρίζει καλά. Δεν είναι τυχαίο πως η μεταγραφή του Αποστολάκη, ενώ όπως σημειώσαμε ξανά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μια απ’ τις περιπτώσεις που βρίσκεται πολύ ψηλά (δες εδώ).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κινηθεί αρκετά στα νερά όπου γνωρίζει καλά

Γενικότερα ο στόχος του Εβρίτη τεχνικού είναι ο προγραμματισμός να έχει όσο το δυνατό λιγότερα ρίσκα. Και αυτό σημαίνει πως θα ψάξει αρκετές γνώριμες λύσεις για τον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X