ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Μια πρωτόγνωρη κατάσταση...

Η συμμετοχή στο δεύτερο γκρουπ αποτελεί «κηλίδα» στην σύγχρονη ιστορία του

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΠΟΕΛ θα βιώσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση στο πρωτάθλημα. Η συμμετοχή του στο δεύτερο γκρουπ αποτελεί «κηλίδα» για τον πολυπρωταθλητή των τελευταίων χρόνων στο ποδόσφαιρό μας, όμως με αυτό καλείται να ζήσει από εδώ και πέρα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βρουν κίνητρα και στόχους στα 14 παιχνίδια των πλέι οφ, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό. Μαθηματικά, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του, αλλά θα συνιστά έκπληξη... μεγατόνων αν δεν μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να βρει τους βαθμούς που θέλει για να είναι άνετος.

Αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε υποδέεστερες ομάδες αποτελούν κριτήριο για την παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών, ενόψει των πολλών αλλαγών που θα γίνουν την επόμενη σεζόν στο ρόστερ. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια και για την επόμενη χρονιά, αν και για κάποιους φαντάζει αμφίβολη η παραμονή τους, λόγω της ποιότητας και της προσφοράς τους.

Όλα θα κριθούν μέσα από τις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στην νέα διοίκηση που θα προκύψει το επόμενο χρονικό διάστημα και στον Ελλαδίτη προπονητή των «γαλαζοκιτρίνων» για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Πλέον, αυτό που καλούνται να κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι να επιδείξουν σοβαρότητα, ούτως ώστε να κλείσει με κάπως καλύτερο τρόπο η φετινή... πολύπαθη σεζόν για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση