ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Μισό βήμα πιο κοντά στο όνειρο

Το πλάνο λέει πως θα ανεγερθεί ιδιόκτητο γήπεδο σε μια απ’ τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας

Newsroom 24sports

Η συνέντευξη του Πρόδρομου Πετρίδη στην Cablenet έβγαλε αρκετές ειδήσεις και μια από αυτές αφορά το γήπεδο και το γεγονός πως το συγκεκριμένο εγχείρημα φαίνεται πως προχωρά.

Πότε;

Για πρώτη φορά έχουμε κάποια ημερομηνία στα χέρια μας και αυτό από μόνο του είναι πέρα για πέρα σημαντικό. Βέβαια δεν είναι δεδομένο πως αυτό θα είναι το αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη πολύ πιθανόν το ΑΠΟΕΛ να είναι σε θέση να μπει στο δικό του γήπεδο το 2024.

Που;

Για πρώτη φορά έχουμε κάποια ημερομηνία στα χέρια μας

Αυτό θα γίνει σε μια απ’ τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές στην επαρχία της Λευκωσίας. Όπως σημείωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης το γήπεδο θα βρίσκεται στην Κοκκινοτριμυθιά. Αυτό που μπορούμε να προσθέσουμε είναι πως η περιοχή βρίσκεται πλησίον του εκπτωτικού χωριού στην Κοκκινοτριμυθιά.

Με πόσο κόσμο και γιατί

Από εκεί και πέρα η χωρητικότητα όπως σημείωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης θα είναι στις14,500 με προοπτική να αυξηθεί με ακόμα 5600. Ιδανική χωρητικότητα για να δημιουργήσεις μια καυτή έδρα, ένα «κλουβί», που θα είναι πάντα το μεγάλο σου πλεονέκτημα.

Το μεγάλο ερώτημα

Φαίνεται πως όντως είμαστε μισό βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του ονείρου του κάθε φίλου του ΑΠΟΕΛ. Η πράξη όμως είναι αυτή που έχει σημασία και μέχρι να λάβει σάρκα και οστά το γήπεδο οι φίλοι της ομάδας θα κάνουν υπομονή και φυσιολογικά μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι (να ξεκινήσει η διαδικασία ανέγερσης) κρατούν μικρό καλάθι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X