ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Νέα επίθεση σε ΠΑΣΠ, ενημέρωση για τις μειώσεις

Δριμύ κατηγορώ

Newsroom 24sports

Συνεχίζονται οι δημόσιες αντιπαραθέσεις του επίσημου ΑΠΟΕΛ με την ηγεσία του συνδέσμου ποδοσφαιριστών, με τους «γαλαζοκίτρινους» να αναφέρονται με ανακοίνωσή τους στο κεφάλαιο των τηλεοπτικών και του παγώματος των πληρωμών από Cablenet.

Στην ανακοίνωση ενημερώνουν και για τη συνάντηση με τους αρχηγούς.

Αναλυτικά:

«Απαιτούμε από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ να παρουσιάσει αποδείξεις»

«Απαιτούμε από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ να παρουσιάσει αποδείξεις για τη ΔΗΜΟΣΙΑ αναφορά του σε τηλεοπτικές δηλώσεις του στο ΡΙΚ περί διαβεβαιώσεων είσπραξης των δόσεων που δεν καταβλήθηκαν λόγω πανδημίας από πλευράς των παροχέων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΑΠΟΕΛ. Είναι πραγματικά άξιο απορίας από που αντλεί ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ τις πληροφορίες του και που δυστυχώς όχι μόνο είναι αναληθείς αλλά τις παρουσιάζει τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στους τηλεθεατές και ως δεδομένα. Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι ισχύει για τις άλλες ομάδες και αν έχουν προεισπράξει ποσά ή όχι. Ξέρουμε τι συμβαίνει στη δική μας ομάδα και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέραμε και χθες ως διοίκηση προχωρήσαμε σήμερα σε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για όλη την απώλεια εσόδων που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα καθώς και για τις προβλεπόμενες οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Παρουσιάσαμε στους αρχηγούς της ομάδας μας, την επιστολή που λάβαμε από τον τηλεοπτικό μας παροχέα που λέει ακριβώς το αντίθετο αυτού που ανέφερε και σήμερα δημόσια στο ΡΙΚ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ.

Παρουσιάσαμε επίσης της ενημέρωσης που τύχαμε περί μη καταβολής των δόσεων από την κύρια χορηγό εταιρεία στην αγωνιστική φανέλα καθώς και τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη διεξαγωγή των αγώνων σε εισιτήρια και σε πωλήσεις προϊόντων.

Μεταφέρθηκαν στους ποδοσφαιριστές όλα τα δεδομένα τόσο σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και στην περίπτωση πλήρους διακοπής του. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς της ομάδας μας για τη συζήτηση που υπήρξε μέσα σε κλίμα πλήρους κατανόησης.

* Μπορούμε να στέλνουμε καθημερινά φωτογραφικό υλικό από τον Αρχάγγελο για όποιον επιθυμεί να μετράει τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης. Κρίμα που απέτυχε η σημερινή προσπάθεια όμως κάθε μέρα θα είναι και μια νέα ευκαιρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση