ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ο «εύκολος» της τριάδας

Σάβιτς, Ντέβι, Χαλένιους χαρακτηρίστηκαν ως τα «τρία αγκάθια»

Newsroom 24sports

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει λάβει το χρίσμα απ’ τη διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» και δημιουργεί το νέο ΑΠΟΕΛ, όμως για να προχωρήσει στις κινήσεις που θέλει, πρέπει να πρώτα να ξεκαθαρίσουν συγκεκριμένα κεφάλαια. Είναι γνωστό πως υπάρχει μια τριάδα ποδοσφαιριστών που «καίνε» τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και πρόκειται για τους Ντε Βινσέντι, Σάβιτς και Χαλένιους.

Αυτή την στιγμή φαίνεται πως η πιο «εύκολη» περίπτωση (απ’ τις τρεις, χωρίς να λέμε πως είναι απλή) είναι αυτή το Σουηδού επιθετικού Λίνους Χαλένιους και οι πιθανότητες να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ δεν είναι με το μέρος του. Στο «κάδρο» υπάρχει και το ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι πως ο Σουηδός δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ανέμενε κανείς. Φυσικά η επιλογή για το πως αξιοποιείται ένας ποδοσφαιριστής ανήκει στον προπονητή, όπου είναι και αυτός που ξέρει αν μπορεί ένας παίκτης να εξυπηρετήσει το πλάνο του ή όχι.

Αν τελικά αποχωρήσει σαφώς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα τα βάψει μαύρα. Αντιθέτως αν είχε το ελεύθερο να επιλέξει ο Εβρίτης τεχνικός το πιθανότερο θα ήταν να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Σουηδό.

Έτσι και με δεδομένη την επιθυμία του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για τον Χαλένιους, το να μην βρίσκεται στην ομάδα με τη νέα χρονιά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση