ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Οι 2 παίκτες που θα κάνουν την διαφορά

Ο Πουρσαϊτίδης ψάχνει ποιοτικό οκταροδεκάρι για αντι-Ζαχίντ και γρήγορο φουλ μπακ για το δεξί άκρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γιώργος Παττίχης

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η προσπάθεια του Σάββα Πουρσαϊτίδη για να φτιάξει μια ισχυρή ομάδα με ποιότητα και προοπτική ικανή να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση των τίτλων.

Ο Ελλαδίτης προπονητής συνεχίζει να αξιολογεί ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερη προσοχή δίνει στην προσπάθεια απόκτησης παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε δύο πολύ σημαντικές θέσεις στην ομάδα.

Αναφερόμαστε στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα μπορεί να καλύψει ολόκληρη την γραμμή, στο σύστημα με τρεις στην άμυνα, το οποίο χρησιμοποιεί συχνά ο Πουρσαϊτίδης κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική.

Γρήγορο φουλ μπακ για δεξιά

Ψάχνει λοιπόν για ένα γρήγορο φουλ μπακ που να μπορεί να αμύνεται σωστά αλλά και να μπορεί να ανταποκριθεί σε δημιουργικό ρόλο. Κάποιον δηλαδή όπως ήταν ο Ενσούε στα καλά του ή κάποιον όπως ήταν ο σημερινός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, όταν αγωνιζόταν στους «γαλαζοκίτρινους».

Ποιοτικό οκταροδεκάρι για αντι-Ζαχίντ

Μια άλλη θέση στην οποία ο τεχνικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ δίνει πολύ μεγάλη σημασία είναι στη μεσαία γραμμή με ένα ποιοτικό οκταροδεκάρι που θα μπορεί να οργανώνει γρήγορα και σωστά το παιχνίδι και να βοηθά στην δημιουργία προϋποθέσεων για τέρματα.

Ο Γκάγιας Ζαχίντ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τους «γαλαζοκίτρινους» αφού διεμήνυσε πως ψάχνει στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με ψηλότερη αμοιβή από την περσινή!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Προπονητής και παίκτες καλούνται να βρουν τις λύσεις που θα κάνουν την ομάδα δημιουργική και αποτελεσματική – ουσιαστική
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ