ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Οι θέσεις ξένων-κοινοτικών

Παραμένει αρκετά θολό το τοπίο στους «γαλαζοκίτρινους»

Newsroom 24sports

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ θέλουν να κλείσουν σύντομα τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα, οι οποίες αφορούν το μισθολογικό (της φετινής και της επόμενης σεζόν) με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και για τη νέα χρονιά.

Αυτή τη στιγμή πέντε κενές θέσεις ξένων κοινοτικών στον κατάλογο Α’

Η κατάληξη που θα έχουν αυτές οι εκκρεμότητες αναμένεται να διαμορφώσουν αναλόγως και το πλάνο των «γαλαζοκιτρίνων» στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να πραγματοποιήσει μεταγραφές χαμηλού ρίσκου οι οποίες θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική αγορά.

Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έχουν αδειάσει αρκετές θέσεις ξένων-κοινοτικών και ενδέχεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, υπάρχουν αυτή τη στιγμή πέντε κενές θέσεις ξένων κοινοτικών στον κατάλογο Α’. Χαλένιους, Τάμαρι, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις, Μιχαήλοβιτς, Γένσεν, Βούρος, Σάβιτς, Ζαχίντ και Λαφράνς είναι οι 10 παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και καταλαμβάνουν θέση στους ξένους-κοινοτικούς.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα βρίσκονται και οι δέκα τη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, καθώς κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι. Επομένως, αναμένεται να ελευθερωθούν κι άλλες θέσεις.

Όσο αφορά τους ξένους (μη Ευρωπαίους), υπάρχουν τρεις κενές θέσεις στο ρόστερ. Τις δυο θέσεις καταλαμβάνουν οι Τάμαρι (Α’ Κατάλογος) και Χάνι (Β’ Κατάλογος).

*Θέση στους ξένους θα πάρει και ο Ράφαελ Σάντος, για τον οποίο εκκρεμεί επίσημη η ανακοίνωση. Ανακοίνωση εκκρεμεί και για τον Αποστολάκη. Αμφότεροι θα πάρουν θέση στον κατάλογο Β’.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X