ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Οκριασβίλι εάν και εφόσον

Όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κορυφώνονται οι προσπάθειες ενίσχυσης στον ΑΠΟΕΛ με την τελευταία εξέλιξη να αφορά τον Χοσέ Κρέσπο ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του «Αρχαγγέλου». Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων το οποίο αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν τα αναμενόμενα και δεν δικαιολόγησαν τα ψηλά τους συμβόλαια.

Μέσα σε αυτούς και ο Τορνίκε Οκριασβίλι ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα αλλά οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο Γεωργιανός ήταν παρών-απών κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν και δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις μεγάλες προσδοκίες.

Εκ των πραγμάτων θα ήταν ευχής έργο όλων στον Αρχάγγελο να αποχωρήσει ούτως ώστε να απαλλαγούν από το αρκετά ψηλό του συμβόλαιο. Το γεγονός όμως ότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε μέχρι τον Μάιο του 2024 δυσκολεύει την κατάσταση καθώς θα αξιώσει γερή αποζημίωση για να αποχωρήσει. Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, η ομάδα της Λευκωσίας δεν είναι σε θέση να επιβαρυνθεί οικονομικά και να σπαταλήσει μεγάλα ποσά σε τερματισμούς συμβολαίων.

Συνεπώς, η μόνο διέξοδος από αυτή την ζόρικη κατάσταση είναι να βρεθεί ομάδα που να ικανοποιεί τα «θέλω» του Γεωργιανου. Μόνο τότε ο ποδοσφαιριστής θα «κουνήσει μαντήλι» και για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου το σενάριο που θέλει τον Ορκιασβίλι να συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά να είναι και το επικρατέστερο. Παρ’ όλα αυτά, εν μέσω μιας μεταγραφικής περιόδου τα πάντα είναι ρευστά και όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση