ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Παραίτηση και στο Σωματείο

Η αντιπαράθεση Εταιρείας - Σωματείου έφερε την παραίτηση του Ανδρέα Χατζήκυριακου

Newsroom 24sports

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει η συνάντηση της διοίκησης της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» με την διοίκηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/1, 16:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Δ.Σ. του Σωματείου είναι αποφασισμένο να ζητήσει στη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας, την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης αποτελούμενης από προσωπικότητες από τον χώρο του Συλλόγου.

Προτεραιότητες της προσωρινής διοίκησης θα είναι η αγωνιστική διάσωση της ομάδας. Μεγάλη σημασία θα δοθεί στον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και την ετοιμασία των λογαριασμών. Πολύ σημαντική εντολή για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα είναι η διοργάνωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης τον ερχόμενο Μάιο.

Το πιθανότερο όμως σενάριο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας υπό την ηγεσία του Πρόδρομου Πετρίδη να μην αποδεχτεί την πρόταση για παραίτηση και ανάληψη του πηδαλίου από προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Ο κ. Πετρίδης πιστεύει ότι θα βρει τους τρόπους και τις λύσεις για να βγάλει το ΑΠΟΕΛ από το αγωνιστικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Παραίτηση Ανδρέα Χατζηκυριάκου

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ αρχίζει να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Πριν από ένα μήνα περίπου παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας ο Χάρης Παναγίδης ενώ τον ακολούθησε στην αρχή αυτής της εβδομάδας ο Πάνος Παναγιώτου για λόγους ευθιξίας.

Μαθαίνουμε ότι παραίτηση προέκυψε και στο Δ.Σ. του Σωματείου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Χατζήκυριακο ο οποίος υπήρξε συνεργάτης και του Πρόδρομου Πετρίδη. Η παραίτηση του ασφαλώς και έχει σχέση με την αντιπαράθεση των διοικήσεων Εταιρίας και Συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Το πολιτικό απόθεμα τελειώνει στον ΔΗΣΥ

«"Η απουσία ελπίδας, η έλλειψη στρατηγικής και το αφήγημα του παρελθόντος" και προσθέτω, και τα σκάνδαλα ...»
ΑΚΑ  |  10:43

Τι φέρνει η επίσκεψη Μπορέλ

«Ζοζέπ Μπορέλ, ένας φοβιτσιασμένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος της ΕΕ που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος ...»
ΑΚΑ  |  10:40

Οι απαντήσεις του Προέδρου για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες

«Πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο πρόεδρος της ΚΔ ότι ξεπέρασε κάποια όρια και ότι είναι ώρα να παραιτηθεί, ...»
ΑΚΑ  |  20:16

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«πραγματικα γιατι δεν καταδικαζουν καποιο σε φυλακιση . ειναι εγλημα εναντια στην ανθρωποτητα αυτο »
chris  |  10:45

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση