ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν αντίπαλο και αποφασίζουν

Ανάλογα με την δυναμική του αντιπάλου αναμένεται να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι τις επόμενες ημέρες οι «γαλαζοκίτρινοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» στον ΑΠΟΕΛ και μετά τους Ντάλσιο και Κρέσπο, αναμένεται πολύ σύντομα και το φιρμάνι που θα αφορά την τρίτη μεταγραφή. Το πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι τις επόμενες ημέρες οι «γαλαζοκίτρινοι», θα εξαρτηθεί και από την αυριανή κλήρωση στην οποία θα μάθουν αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Με την κληρωτίδα να περιέχει κάθε λογής δυναμικότητας από ομάδες, στον «Αρχάγγελο» ευελπιστούν ότι το μπαλάκι θα τους «χαμογελάσει» και θα δείξει ένα φαινομενικά βατό αντίπαλο. Πέραν από το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση, η επιτροπή προγραμματισμού θα έχει έστω ακόμα λίγο χρόνο για να προβεί σε πιο σωστές κινήσεις που αφορούν το ρόστερ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κληρωθεί με έναν πιο ισχυρό αντίπαλο, τότε αλλάζουν πολλά ως προς την ροή και την συχνότητα με την οποία αναμένεται να έρθουν οι νέες προσθήκες στην Λευκωσία.

Συνεπώς, πέραν από το ότι μένει μόνο ένας μήνας και κάτι από το πρώτο παιχνίδι (21 Ιουλίου), μεγάλη σημασία έχει και η δυναμικότητα της ομάδας την οποία θα κληθούν να αποκλείσουν οι «γαλαζοκίτρινοι». Γι’ αυτό τον λόγο η προσοχή είναι στραμμένη στην αυριανή κλήρωση όπου ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποφύγει τυχόν επικίνδυνα μονοπάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Προπονητής και παίκτες καλούνται να βρουν τις λύσεις που θα κάνουν την ομάδα δημιουργική και αποτελεσματική – ουσιαστική
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ