ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Πιο επισφαλής από ποτέ η θέση του Τραμετσάνι

Ο Ιταλός προπονητής γίνεται δέκτης σκληρότατης κριτικής από τον κόσμο

Newsroom 24sports

Μεγάλη αναταραχή προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ η χθεσινή ήττα από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ. Δεν ήταν όμως μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι.

Μπορεί να ανέλαβε την ευθύνη για το χθεσινό αποτέλεσμα όμως το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο για τον ίδιο. Ο Τραμετσάνι άρχισε να αντιλαμβάνεται την τεράστια πίεση του κόσμου προς το πρόσωπο του. 

Ο Ιταλός προπονητής γίνεται δέκτης σκληρότατης κριτικής από τον κόσμο της ομάδας, κριτική την οποία αφουγκράζονται και οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων». Με τις εμμονές και τις γενικότερες επιλογές του έχασε και τους λιγοστούς οπαδούς που τον στήριζαν, οι οποίοι αποτελούσαν μια πολύ μικρή μειοψηφία στις τάξεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Ποτέ δεν έτυχε το πρόσωπο του της καθολικής αποδοχής του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο δείχνει ότι βρισκόταν υπό συνεχή αμφισβήτηση. α

Πλέον, η θέση του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά επισφαλής. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ιταλού. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν.

Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα πάρει την πιο σωστή απόφαση με γνώμονα το καλό της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση