ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Προσθήκες με... πρωτόκολλο!

Η εισήγηση του Γιάννη Δημητρίου για τον ρόλο του προέδρου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέσα στις πολλές εισηγήσεις που παρέθεσε στην χθεσινή μακροσκελή του δήλωση ο Γιάννης Δημητρίου για το μέλλον και τις οφειλές του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ (δες ΕΔΩ) είναι και αυτή του να γίνουν προσθήκες ποδοσφαιριστών τη νέα σεζόν, βάσει πρωτοκόλλου!

Όπως τόνισε, οι μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει η ομάδα από τη νέα σεζόν, θα είναι μέσα στα πλαίσια αυτού του πρωτοκόλλου που θα συνομολογηθεί και το οποίο θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα από τα τρία μέλη της Επιτροπής Προγραμματισμού.

Αυτά τα τρία μέλη είναι ο πρόεδρος, ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας. Τα δύο τελευταία μέλη είναι εκτελεστικά, ενώ ο πρόεδρος είναι μη εκτελεστικό μέλος, μη έχοντας δικαίωμα στη λήψη αποφάσεων από εδώ και πέρα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ως εκ τούτου, διαφαίνεται πως ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο Θεόδωρος Κυριακίδης ή όποιος άλλος θα βρίσκεται στα ηνία της εταιρείας μετά τις εκλογές δεν θα έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο στην διαμόρφωση του ρόστερ και στις όποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών γίνουν, αρχής γενομένης από το ερχόμενο καλοκαίρι. Πλέον, αυτό το κομμάτι θα πάει σε άτομα, τα οποία θα έχουν την εμπειρία και τη γνώση να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις.

Όλα αυτά θα λάβουν χώρα, εάν οι εισηγήσεις για αλλαγές του παράγοντα των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας εγκριθούν από τα μέλη στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη πως το 70% των συνολικών εξόδων της εταιρείας αφορά ποδοσφαιρικές δαπάνες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση