ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη στη λίστα η επίθεση!

Οι προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού των γαλαζοκιτρίνων!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεταγραφικές προτεραιότητες έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, τις οποίες θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και αυτές αφορούν κυρίως την επιθετική γραμμή. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ρίχνουν όλο το βάρος στη γραμμή κρούσης, την οποία θα ενισχύσουν σε πρώτη φάση με δυο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ήδη έχουν αποσταλεί προτάσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αναμένουν στο ακουστικό για τις απαντήσεις. 

Πιο συγκεκριμένα το ΑΠΟΕΛ θέλει να κλείσει άμεσα έναν κεντρικό επιθετικό, ο οποίος θα έρθει για να καλύψει το κενό του Γκιόργκι Κβιλιτάια, ενώ πρόθεση είναι η απόκτηση ακόμη ενός παίκτη που να μπορέσει να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στα άκρα της επίθεσης. 

Από εκεί και πέρα στόχος των πρωταθλητών είναι η απόκτηση ενός εντεκαδάτου αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Κώστα Πηλέα να εξετάζεται όπως σας αποκάλυψε εδώ και μέρες η ιστοσελίδα μας (δες ΕΔΩ), ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στο μεταγραφικό μπλοκάκι που ενδιαφέρουν. 

Αυτό που θέλουν στο ΑΠΟΕΛ είναι οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές (δυο επιθετικοί και αριστερός μπακ) να είναι παρόντες στον Αρχάγγελο στις 18 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις. 

Από εκεί και πέρα, η πρώτη φάση του προγραμματισμού περιλαμβάνει επίσης την απόκτηση βασικού κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμη μέσου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση