ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Πύκνωσαν τα «μαύρα σύννεφα»

Η πίεση προς τον Σωφρόνη Αυγουστή μεγαλώνει συνεχώς…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποτυχία του ΑΠΟΕΛ να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα ως γηπεδούχος και η διαπίστωση της έλλειψης βελτίωσης στο παιχνίδι του, δημιούργησαν στις τάξεις του γαλαζοκίτρινου κόσμου απογοήτευση, ανησυχία και προβληματισμό.

Όπως πληροφορούμαστε πολύ μεγάλος είναι πλέον ο προβληματισμός και σε διοικητικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, πιστεύουν στην ποιότητα του δυναμικού της ομάδας και στην δυναμική της να κατακτήσει τον τίτλο.

Με κάθε ευκαιρία τονίζουν την πίστη τους στην δυναμική και την προοπτική του ΑΠΟΕΛ. Όμως ο «φτωχός» απολογισμός της στους τρεις εντός έδρας αγώνες της με Πάφο (1-1), με Άρη (0-1) και με ΑΕΛ (0-0), δεν συνάδει σε καμία περίπτωση, με τις μεγάλες απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν…

Η πίεση προς τον Σωφρόνη Αυγουστή μεγαλώνει συνεχώς και τα «μαύρα σύννεφα» πύκνωσαν πολύ πάνω από τον «Αρχάγγελο» κάτι που πιθανό να φέρει σύντομα εξελίξεις.

Στους τρεις αγώνες του ως γηπεδούχος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ είχε συνολικά μόνο έξι προσπάθειες στον στόχο, 2 στην πρεμιέρα με την Πάφο, καμία (!) με τον Άρη και 4 με την ΑΕΛ. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και σε αυτή την περίπτωση η αλήθεια είναι «πικρή» για μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Με τέτοιες επιδόσεις και αποδόσεις δεν μπορείς να περιμένεις πολλά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση