ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Σαφάρι» σε Ευρώπη και Αφρική

Στο εξωτερικό ο σκάουτερ της ομάδας, Γιάννος Δημοσθένους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Της Μαρίας Βασιλειάδου

Στο ποδόσφαιρο λεν πως ο προγραμματισμός των μεγάλων ομάδων δεν σταματά ποτέ. Οι διεργασίες για ενίσχυση είναι συνεχείς και οι σκάουτερ αναλύουν διαρκώς περιπτώσεις που μπορεί άμεσα ή μελλοντικά να απασχολήσουν. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στο ΑΠΟΕΛ, με τον σκάουτερ της ομάδας, Γιάννο Δημοσθένους, να έχει ήδη μεταβεί στο εξωτερικό με σκοπό την ανεύρεση και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών. 

Όπως πρόσφατα ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης με δηλώσεις του στο ΡΙΚ, η ομάδα σκάουτινγκ των «γαλαζοκιτρίνων» θα ταξίδευε σε Βραζιλία, Αργεντινή και Παραγουάη με σκοπό την εύρεση ταλέντων που θα μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ταξίδι τελικά έχει προορισμό χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής.

Ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι τους οποίους ο Γιάννος Δημοσθένους θα παρακολουθήσει από κοντά προκειμένου να αποκτήσει μια όσο πιο ολοκληρωμένη εικόνα μπορεί. Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β'.

Θυμίζουμε επίσης πως στον «Αρχάγγελο» προπονείται με τους «γαλαζοκίτρινους» και ο 22χρόνος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Τζέφερσον Σόουζα οποίος αναμένεται πως θα ενταχθεί επίσημα στην ομάδα τον Ιανουάριο.

Περιπτώσεις όπως αυτή του Ζέφτε Βιτάλ και του Τζέφερσον σίγουρα ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ, με τον Γιάννο Δημοσθένους να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει από κοντά και άλλες τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση