ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Σε ανοιχτή γραμμή με Δώνη

Είναι δύσκολη η περίπτωση του Ελλαδίτη όμως αποτελεί την 1η επιλογή της διοίκησης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εντείνονται οι διεργασίες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ για το κλείσιμο του πολύ σημαντικού κεφαλαίου του προπονητή. Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να ανεβάσουν ταχύτητα για τα υπόλοιπα θέματα του προγραμματισμού.

Η διοίκηση της ομάδας έχει καταρτίσει μια μικρή λίστα με προπονητές, μέσα από την οποία θα επιλεχθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Γιώργος Δώνης αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης Πετρίδη, με την περίπτωση του ωστόσο να χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη.

Ο κ. Πετρίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον 53χρονο προπονητή και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας ο Ελλαδίτης.

Ο ισχυρός άντρας του ΑΠΟΕΛ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Δώνη, οι οποίες χρονολογούνται εδώ και αρκετά χρόνια. Οι δυο τους τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, σχέση η οποία «κτίστηκε» από την 1η θητεία του Ελλαδίτη στην ομάδα.

Το γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» στοχεύουν σε ένα προπονητή του βεληνεκούς του Γιώργου Δώνη, δείχνει πόσο ψηλά έχουν τοποθετήσει τον πήχη για τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θέλουν ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας με δυνατή προσωπικότητα και εμπειρία στον πρωταθλητισμό. Αν είναι και γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας και του ΑΠΟΕΛ ακόμη καλύτερα. Ο Γιώργος Δωνής πληροί και με το παραπάνω όλα τα κριτήρια, αποτελώντας μια δοκιμασμένη λύση σχεδόν μηδενικού ρίσκου.

Το επόμενο διάστημα θα διαφανεί εάν οι προσπάθειες της διοίκησης Πετρίδη φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα και δούμε τον Ελλαδίτη να επιστρέφει στον Αρχάγγελο για 3η θητεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση