ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Σφίγγει ο κλοιός

Πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε ο Πρόδρομος Πετρίδης δέχεται τόση μεγάλη πίεση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ονησίφορος Σταύρου 

Οι τελευταίες μέρες στο ΑΠΟΕΛ… μυρίζει μπαρούτι και αυτό οφείλεται στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, με αποτέλεσμα αμφισβητείται η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Πολύ λογικό θα λέγαμε αυτό, καθώς ξέρουμε πως λειτουργούν τα πράγματα στην Κύπρο.

Όπως και να ‘χει όμως, η πίεση που ασκείται στον πρόεδρο της εταιρείας είναι πολύ μεγάλη, αλλά ο ίδιος δεν έχει εκφράσει την πρόθεση του να παραιτηθεί, καθώς θεωρεί ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

Αρχικά ήρθε η αντίδραση του κόσμου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά και τη νέα ήττα από την Δόξα, που του ασκούσαν μεγάλη κριτική για τον τρόπο διαχείρισης της ομάδας.

Η πιο μεγάλη ήταν η αντίδραση ωστόσο είναι από το ΔΣ του σωματείου, το οποίο του ζήτησε ξεκάθαρα να παραιτηθεί και να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την διαδοχή.

Μετά, είχαμε αντίδραση και από τους οργανωμένους, όπου ζήτησαν να ακυρωθεί η σύσκεψη μεγαλομετόχων και να γίνει γενική συνέλευση της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Αυτή η αντίδραση έφερε αποτέλεσμα, καθώς ακυρώθηκε η σύσκεψη μεγαλομετόχων, αλλά λόγω της κατάστασης με τον πανδημία δεν μπορεί να γίνει γενική συνέλευση. 

Ενδιάμεσα είχαμε και παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στο ΑΠΟΕΛ αυτή την περίοδο. 

Το σωματείο όμως δεν περιορίστηκε σε μία απλή ανακοίνωση. Ήδη, κάνει διάφορες ενέργειες για να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, καθώς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου του σωματείου, Πάρη Σπανού, μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95. 

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να διευθετηθεί συνάντηση ανάμεσα στο σωματείο και την εταιρεία, ούτως ώστε να γίνει ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

Συνεπώς, η πίεση που ασκείται πλέον στον Πρόδρομο Πετρίδη είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, γνωρίζουν τον πρόεδρο, έχουν να λένε ότι είναι ένα άτομο που μπορεί να αντέξει την οποιαδήποτε πίεση.

Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να βρει τον τρόπο να βγάλει το ΑΠΟΕΛ από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, έτσι ώστε να μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση