ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Σκέψεις… να μην διεκδικήσει

Συγκεκριμένοι λόγοι ωθούν τον Θεόδωρο Κυριακίδη εκτός εκλογών… και τον Πετρίδη να παραμένει στο πηδάλιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εφραίμ Γεωργίου 

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο οι πληροφορίες μας πια αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ούτως ώστε ν’ ανατραπούν τα δεδομένα όσο αφορά την προεκλογική περίοδο του ΑΠΟΕΛ.

Ως γνωστό, την 1η Ιουνίου και επίσημα πια θα διεξαχθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση των Μετόχων μέσα από την οποία θ’ αναδειχθεί το νέο διοικητικό καθεστώς της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Την εκλογή τους όπως μέχρι στιγμής γνωρίζουμε θα διεκδικήσουν τόσο ο συνδυασμός υπό τον Θεόδωρο Κυριακίδη όσο και το νυν συμβούλιο υπό το Πρόδρομο Πετρίδη. Αμφότεροι δεν έχουν επισημοποιήσει την υποψηφιότητα τους ωστόσο όλοι γνωρίζαμε μέχρι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή ότι λίαν συντόμως θα το πράξουν.

Πλέον και όπως οι πληροφορίες μας αναφέρουν, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αντιθέτως το σενάριο να μην διεξαχθεί εκλογική διαμάχη συγκεντρώνει την πλειοψηφία των πιθανοτήτων εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας που φέρουν τον Θεόδωρο Κυριακίδη να μην προχωρά στην υποβολή υποψηφιότητας.

Με βάση την ίδια πηγή πληροφόρησης το εξω-διοικητικό στέλεχος των πρωτευουσιάνων, κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα αναμειχθεί ή όχι καθώς η επισημοποίηση του χρέους των 24εκ. αποτελεί μέγα εμπόδιο για τον όποιο επιθυμεί να εξυγιάνει οικονομικά την εταιρεία.

Κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον Θεόδωρο Κυριακίδη εξέφρασαν ανησυχία ότι το χρέος μπορεί και να είναι μεγαλύτερο, νοουμένου ότι πέραν των υποχρεώσεων που τρέχουν αναμένεται να προστεθούν και άλλα.

Πέραν του χρέους και άλλοι παράγοντες που ενδεχομένως να αγγίζουν το προσωπικό επίπεδο, να τον αναγκάζουν σε δεύτερες σκέψεις ως προς το αν θα αναμειχθεί ή όχι.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο θέμα, με το ενδεχόμενο να αποφευχθούν οι εκλογές και να παραμείνει στο πηδάλιο ο Πρόδρομος Πετρίδης να είναι πλέον και το πιο πιθανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση