ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:37
 

ΑΠΟΕΛ: Στην Ασία η... κολυμβήθρα

Όπως ο Χριστός οδήγησε τον τυφλό στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ έτσι και ο Ντολ πρέπει να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ σε μια εμφάνιση που θα αλλάξει τα δεδομένα

Newsroom 24sports

Το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάχ, όπου στόχος του δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα υπάρχει ανάγκη να συνοδευτεί αυτό και από μια καλή εμφάνιση. Κάτι που έλειψε απ’ τους «Γαλαζοκίτρινους» τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι πως ο Τόμας Ντόλ έχει μια χρυσή ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Η μουρμούρα και η κριτική ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα (και όχι άδικα) παρά το γεγονός πως από πλευράς αποτελεσμάτων δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο στο «Γαλαζοκιτρίνο» στρατόπεδο.

Εκεί λοιπόν που ξεκίνησαν όλα για τον Γερμανό τεχνικό, έχει την ευκαιρία για ένα restart. Εκεί που στις 13 Αυγούστου ο Τόμας Ντολ κάθισε για πρώτη φορά στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ και κατάφερε να βγάλει το πάθος, τη δίψα, και να παρουσιάσει μια συγκροτημένη ομάδα που πήρε την πρόκριση όντας με την πλάτη στο τοίχο, ο Γερμανός πρέπει να επιδιώξει την επανεκκίνηση.

Η ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι δύσκολη. Τα κίνητρα είναι εκεί, και μάλιστα είναι ικανά από μόνα τους να «ξυπνήσουν» τους ποδοσφαιριστές. Όμως είναι ευθύνη του προπονητή να βρει το πλάνο και δώσει τις κατάλληλες «γραμμές» στην ομάδα του ώστε να παρουσιάσουν και καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Όπως Χριστός έστειλε τον τυφλό στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και έπειτα άλλαξε η ζωή του γιατί είδε το φως, αυτό πρέπει να πράξει ο Τόμας Ντολ. Να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές σε μια μεγάλη εμφάνιση με αποτέλεσμα που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Η Γερουσία εκκίνησε την ιστορική διαδικασία της δίκης του Τραμπ

«H Αμερική παραπαίει για ένα άχρηστο άτομο! »
ΑΚΑ  |  10:22

Επιφυλάσσεται για περισσότερα η ΠΣΕΜ

«Αληθεύει ότι η ΠΣΕΜ καθοδηγείται από το ΑΚΕΛ? »
ΑΚΑ  |  10:20

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X