ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Στη λίστα και ο Νταμίρ Κάναντι

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι προσπάθειες του προέδρου της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Πρόδρομου Πετρίδη, για την επιλογή και την συμφωνία με τον προπονητή που θ’ αναλάβει το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, βρίσκονται, όπως πληροφορούμαστε, στο τελικό στάδιο.

Στην λίστα των υποψηφίων προστέθηκαν αρκετά ονόματα γνωστών προπονητών οι οποίοι και αξιολογούνται. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει με προπονητή που δεν θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που τέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην «μικρή λίστα» με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μπήκε και το όνομα του Νταμίρ Κάναντι ο οποίος θήτευσε δύο φορές στον Ατρόμητο Αθηνών.

Μάλιστα την περίοδο 2018 - 2019 ο 53χρονος Αυστριακός τεχνικός αναδείχθηκε «Προπονητής της Χρονιάς». Ήταν η πρώτη του χρονιά στο εξωτερικό.

Πάντως σε περίπτωση που θα επιλεγεί ένας προπονητής που δεν γνωρίζει καλά τον ΑΠΟΕΛ και το ποδόσφαιρο μας, όπως για παράδειγμα ο Κάναντι, θα πλαισιωθεί με συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα στην ομάδα και τον Αρχάγγελο.

Παράλληλα με τις προσπάθειες εξεύρεσης νέου προπονητή, συνεχίζονται και οι προσπάθειες της ειδικής , τετραμελούς επιτροπής (Νίκος Κουγιάλης, Αλέξης Ανδρέου, Χριστόδουλος Έλληνας και Γιάννος Πανταζής), για την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή.

Εξ όσων γνωρίζουμε, ξεκίνησαν επαφές με ξένη εταιρεία που την ενδιαφέρει μακροχρόνια συνεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση