ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό και μεταπώληση

Διπλά κερδισμένοι μπορούν να βγουν οι «γαλαζοκίτρινοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε με θετική κατάληξη για τον ΑΠΟΕΛ, που αφού πλήρωσε τη ρήτρα του στον Ολυμπιακό, ακολούθως ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίνγκλεϊ Σαρφό. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους μέσους στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων όμως, αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός πως οι «γαλαζοκίτρινοι» υπόγραψαν τον 27χρονο χαφ για τρία χρόνια. Πέραν δηλαδή απ’ το ότι με αυτό τον τρόπο δεσμεύουν στο ρόστερ τους έναν πάρα πολύ ποιοτικό παίκτη, στον οποίο μπορεί να «κτιστεί» η ομάδα των επόμενων χρόνων, ταυτόχρονα ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει πλέον την προοπτική όπως μεταπωλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί ο Σαρφό να μην έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει στις πλείστες χώρες της Ευρώπης λόγω της συνθήκης Σέγκεν μέχρι το 2028, αλλά η προοπτική της Τουρκίας, της Κίνας όπως και χωρών της Αραβικής χερσονήσου είναι σίγουρα υπαρκτή. Άλλωστε αποδεδειγμένα αυτές οι χώρες παρακολουθούν το εγχώριο πρωτάθλημα και σαφέστατα ο μεταξύ άλλων πρώην μέσο της Μάλμο έχει τις δυνατότητες για να «κερδίσει» μια μεταγραφή εκεί.

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αποκλείεται όπως οι «γαλαζοκίτρινοι» βγουν διπλά κερδισμένοι από το νέο τους απόκτημα, που εκτός από τη βελτίωση της ομάδας του, μπορεί σε βάθος χρόνου να αποφέρει και χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση