ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:48
 

ΑΠΟΕΛ: Στον αστερισμό των... Βραζιλιάνων!

Τα δεδομένα με Καζού, Νατέλ και Άλεφ

Newsroom 24sports

Ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αυτός βαίνει προς το τέλος του, εάν ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο οι προσθήκες που περιμένουν στην ομάδα.

Η προσοχή όλων που ασχολούνται με τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ είναι στραμμένη στις περιπτώσεις των Καζού, Νατέλ και Άλεφ.

Με τους Καζού και Νατέλ, οι εξελίξεις αναμένονται από στιγμή σε στιγμή. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με Σάντος και Σάο Πάολο για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Ο ΑΠΟΕΛ έθεσε χρονοδιάγραμμα στις ομάδες της Βραζιλίας μέσω του εκπρόσωπου του στην χώρα Αλεσάντρο Ντα Σίλβα, το οποίο εξέπνευσε χθες το βράδυ.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν ήδη να κοιτάζουν προς άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας και για τα άκρα της επίθεσης, μετά την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο όλο θέμα. Πρώτες επιλογές παραμένουν οι δύο Βραζιλιάνοι,  όμως στην ομάδα θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Υπέρμαχος της παραμονής των Καζού και Νατέλ στον ΑΠΟΕΛ είναι και ο Πάολο Τραμεσάνι, ο οποίος τους θεωρεί απαραίτητους στο πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν.

Θέμα Άλεφ

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος Άλεφ Ντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία για συζητήσεις με την διοίκηση της Μπράγκα και ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2022. Με τον ποδοσφαιριστή και την Μπράγκα έχει συμφωνήσει σε όλα ο ΑΠΟΕΛ και απομένουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Το ποσό που θα πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ στην Μπράγκα για δανεισμό ενός χρόνου είναι 200 χιλιάδες ευρώ. Ο Άλεφ τις προσεχείς μέρες θα έρθει στο νησί μας για τα ιατρικά και τις υπογραφές στα συμβόλαια και ακολούθως θα πάει στην Αυστρία για να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X