ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:38
 

ΑΠΟΕΛ: Στον «πυρετό» του γηπεδικού

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις Ομόνοιας-Μακαρείου, καθώς τα πλάνα τους για την αποκλειστική εμπορική χρήση του ΓΣΠ επηρεάζονται άμεσα

Newsroom 24sports

«Καίει» το ζήτημα για το γηπεδικό και είναι ένα θέμα που θα κορυφωθεί, θέλοντας και μη μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς οι ομάδες μέχρι τις 10 του μήνα, δηλαδή μέσα σε πέντε μέρες, καλούνται να επιλέξουν και να δηλώσουν το στάδιο που θα αγωνίζονται για την επόμενη χρονιά.

Η Ομόνοια είναι μάλλον μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που ακόμη είναι στη διαδικασία επιλογής διότι ως γνωστόν περιμένει την απάντηση από το Μακάρειο αν θα μπορεί να το χρησιμοποιεί από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο ΚΟΑ με ανακοίνωσή του χθες είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει ωστόσο, είναι πολλά και σοβαρά τα σημεία που δεν έχουν επιλυθεί με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ρευστά.

Ενδεχόμενη συμφωνία αποκλειστικής χρήσης ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ, είναι αλληλένδετη με τις εξελίξεις του σίριαλ Ομόνοιας-Μακαρείου και οι «γαλαζοκίτρινοι» το παρακολουθούν

H Ομόνοια θα συνεδριάσει σήμερα ξανά επί του θέματος με έκτακτη συνεδρία για να δοθεί μια τελική, σαφέστατη και ουσιώδης απάντηση στο ζήτημα, αφού η απάντηση του ΚΟΑ δεν ικανοποίησε. Γιατί αυτό ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ όμως; Διότι οι «γαλαζοκίτρινοι» επηρεάζονται από τις εξελίξεις, καθώς εάν η Ομόνοια αποχωρήσει από το Στάδιο, ο δρόμος είναι ορθάνοικτος για τον ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει αποκλειστική εμπορική χρήση του σταδίου αν τα βρει με τον ΓΣΠ.

Επομένως, οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα θέλει να αγωνιστεί στο στάδιο θα πρέπει να μιλά με τον ΑΠΟΕΛ για να κλείνει το deal. Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι οι ενέργειες που κάνει ο ΓΣΠ είναι καθόλα νόμιμες και επιτρεπτές, από τη στιγμή που η Ομόνοια είχε ειδοποιήσει εντός της προθεσμίας που προβλέπεται για την πρόθεσή της να αποχωρήσει. Ως εκ τούτου τίποτα δε δεσμεύει τον ΓΣΠ από το να προχωρήσει σε παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης στον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί όμως που περιπλέκεται το θέμα είναι καθαρά πρακτικό. Διότι απ’ τη στιγμή που η Ομόνοια δεν έχει κλείσει την ποδοσφαιρική της «στέγη» για του χρόνου και το θέμα Μακάρειο δείχνει να κολλά, εν τέλει μπορεί τελικά να προσεγγιστεί εκ νέου ο ΓΣΠ. Κάτι που σαφέστατα αυτό θα επηρεάζει τον ΑΠΟΕΛ, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι παλαιότερα είχε γίνει εκ νέου μια συζήτηση για εξεύρεση χορηγού για το όνομα του γηπέδου από πλευράς ΑΠΟΕΛ και ο λόγος που δεν καρποφόρησε το deal ήταν διότι και η Ομόνοια χρησιμοποιούσε ταυτόχρονα το γήπεδο και δεν αποδεχόταν τη συμφωνία. Εάν τελικά αποχωρήσει όμως, ο ΑΠΟΕΛ «παίζει» ξεκάθαρα μόνος με τον ΓΣΠ. Πάντως, το θέμα όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ ακόμα. Οι πέντε μέρες που απομένουν θα είναι πραγματικά «καυτές». Μετράμε αντίστροφα για τις εξελίξεις που τροχοδρομούνται…

Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο ΑΠΟΕΛ θα ανακοινώσει τα εισιτήρια διαρκείας του αύριο (6/6). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος», στην αίθουσα διασκέψεων την Πέμπτη στις 11:30.

Εκεί θα επεξηγηθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, πως θα αλλάξουν οι ηλικιακές ομάδες, ποια καινούργια οικογενειακά πακέτα έχουν δημιουργηθεί, καθώς και οι ημερομηνίες έναρξης διάθεσης και περιόδου ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάτι παρόμοιο με το εισιτήριο διαρκείας που εξέδωσε η ΑΕΛ με όνομα «αντί-κάρτα», καθώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη-ενημέρωση ότι το μέτρο της κάρτας φιλάθλου δεν θα ισχύσει ως έχει για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι αποφάσεις του Νίκαρου, ο Νετανιάχου και το «κοινό» restart

«Δυστυχώς το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που μπορεί να βοηθήσει αν πάει κάτι στραβά και είναι δίπλα μας... ...»
Αρμαγεδών  |  14:02

#PoliticsBlog Ο γενικώς Ελεγκτής, τα νεύρα του Νίκαρου και ο ακραίος λαϊκισμός

«Νίκαρε φταίεις που διορίζεις τον κάθε αππωμένο... είχες και άλλες επιλογές αλλά ήθελες να ικναοποιήσεις ...»
Αρμαγεδών  |  13:31

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Λάβετε το δάνειο σας τώρα σε 48 ώρες Καλό απόγευμα Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ...»
Dennis crouch  |  00:06

Για όλα φταίνε οι τράπεζες

«Βασικά η ευθύνες βαραίνουν την ΚΤΚ της οποίας η εκάστοτε διοικητές ήταν για τα κατσαρα.,.»
Αρμαγεδών  |  17:03

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X