ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα για τον προγραμματισμό

Είναι πολλές οι ανοικτές υποθέσεις

Ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ κινείται με πλήρη ταχύτητα τις τελευταίες μέρες και τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν δεν θα αργήσουν να κλείσουν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο. Πλησιάζοντας στην έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Παρασκευή, καταγράφουμε τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με το κομμάτι των προσθαφαιρέσεων αυτή την στιγμή.

Το θέμα με την παραμονή των νεαρών Βραζιλιάνων Καζού και Νατέλ είναι πάντα στην επικαιρότητα. Πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Νατέλ, με τις διαπραγματεύσεις με την Σάο Πάολο να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Από την άλλη, η περίπτωση του Καζού δείχνει να δυσκολεύει αρκετά με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ενώ και η Σάντος είναι δύσκολος διαπραγματευτής. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ πιέζει για θετική έκβαση με τις δύο περιπτώσεις, καθώς θα ήθελε να τους έχει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πάολο Τραμετσάνι και Ντομένικο Τέτι έχουν στόχο την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή. Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως οι δύο Ιταλοί δεν υπολογίζουν ιδιαίτερα στον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας Νούνο Μοράις, ακόμα και αν αυτός ανανεώσει τις προσεχείς μέρες. Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αποκτήσει τον Μάτιτς προ ημερών.

Είναι ανοικτό πάντα και το θέμα Καρλάο, με τον Βραζιλιάνο να μην έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν αποκλείεται εκ νέου προσέγγιση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού με τον ΑΠΟΕΛ για μια νέα συνεργασία το προσεχές χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X