ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τα δυο χρόνια και η αναμονή

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν μια πολύ καλή πρόταση στον Κύπριο κίπερ και περιμένουν την απάντηση του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μεταγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει για ακόμη μια χρονιά πολλές προσθαφαιρέσεις. Υπάρχουν ερωτηματικά στο ρόστερ της φετινής περιόδου και ένα από αυτά αφορά τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Ο Κύπριος κίπερ μένει χωρίς συμβόλαιο με την πρόθεση των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών να είναι δεδομένη.

Επί αυτού εδώ και καιρό οι «Γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση προς τον Νεόφυτο Μιχαήλ με στόχο να τον κρατήσουν στον «Αρχάγγελο» για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του αφορά συνεργασία δυο ετών, ενώ οι απολαβές του θα είναι κατά πολύ αυξημένες (σχεδόν διπλάσιες).

Ο ίδιος είχε στα χέρια του την πρόταση εδώ και μήνες, όμως απ’ τη πρώτη στιγμή διαμήνυσε στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ πως η τελική του απάντηση θα έρθει με το τέλος της σεζόν. Ιδανικά ο Νεόφυτος θα ήθελε να αποτελεί το νούμερο 1, όμως εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς.

Η μπάλα πάντως βρίσκεται στα χέρια του Νεόφυτου καθώς το ΑΠΟΕΛ του έχει προσφέρει μια πολύ καλή πρόταση και πλέον αναμένει την απάντηση του η οποία δεν θα αργήσει πολύ να έρθει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση