ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία ευκαιρία ανασύνταξης

Ειδικό πρόγραμμα για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και μεγαλύτερης σταθερότητας στο παιχνίδι του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γιώργος Παττίχης 

Η νέα διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να δουλέψουν για την βελτίωση των αδυναμιών που έχουν επισημανθεί.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση των παιχτών και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου σταδιακά να βελτιωθεί αισθητά η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να αποχτήσουν μεγαλύτερες αντοχές και περισσότερες φυσικές δυνάμεις.

Περισσότερη διάρκεια, μεγαλύτερη σταθερότητα

Επίσης διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και στο παιχνίδι γενικότερα αλλά και σε κάθε ημίχρονο. Γι’ αυτό θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα και να αυξηθούν τα καλά διαστήματα.

Αυτή η διακοπή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια να επιστρέψει με δυναμική στην διεκδίκηση των στόχων του.

Χωρίς τους διεθνείς

Θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ο Νεόφυτος Μιχαήλ που κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι Κατσαντώνης, Πολυκάρπου, Κίττος λόγω κλήσης στην ομάδα των Ελπίδων.

Ντε Βινσέτι, Μάγκλιτσα και Καρώ

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σ. Αυγουστή για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Στο τέλος της εβδομάδας αυτής θα φανεί αν ο Μάγκλιτσα θα προλάβει μέχρι τη μεθεπόμενη Δευτέρα (18 Οκτωβρίου), να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Καρώ αφού ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση